Finance Expo 2020, Discover – Learn – Grow

Goede vakinhoudelijke gesprekken, oplossingen vinden, hulp van andere controllers, CFOs en partners. Dat wordt Finance Expo.

Finance Expo in oktober 2020 is hét event voor de finance professional die zoekt naar oplossingen voor de huidige uitdagingen. Daarom staat Discover, Learn, Grow centraal. “Er is ruimte  om te horen hoe financials met de huidige uitdagingen zijn omgegaan en hoe onze partners daarin helpen,” zegt Community Manager Michael van Asperen. “We roepen financials op om één dag te investeren en oplossingen te vinden voor hun uitdagingen.”

Bye bye FSB, welcome Finance Expo

Finance Expo is het logische vervolg van de succesvolle Financial Systems Beurs, de FSB, die vorig jaar is uitgezwaaid. Van Asperen legt de transformatie uit. “Finance Expo gaat verder waar FSB stopte.” De Financial Systems Beurs is in zeven jaar tijd uitgegroeid tot hét innovatie- en IT event voor finance professionals. “Dat goede blijft vanzelfsprekend, zo zijn er weer veel goede sprekers,” zoals Margreet Boersma, op de foto boven, die er in 2020 ook weer bij is. “Zie Finance Expo als FSB 2.0,” gaat Van Asperen verder. “Wij gaan een unieke dag creëren voor financials. Van controllers tot CFO's. Maar ook voor finance professionals die bij banken werken, voor consultants, en voor bijvoorbeeld headhunters!”

Samen kunnen die in oktober discussiëren over de toekomst. Over die vaak genoemde digitalisering en transformatie. Maar ook over de cultuur van finance: gaat die – samen met alle andere veranderingen die op ons afkomen – ook om? En zo ja, hoe? En wat is nou eigenlijk de beste strategie om die war for talent te winnen, die high potentials binnen te halen?  

Next level

Van Asperen: “Op Finance Expo horen we hoe financials dingen hebben gedaan, hoe ze uitdagingen konden tackelen. Of wellicht ook niet! En wat nu te doen. Sprekers zullen het landschap van finance beschrijven, hún landschap en dat van de toekomst. Het wordt een nuttige dag, vol energie en vibes, met voortdurend actie en beweging. Op mainstage zullen onderwerpen terugkomen die elders die dag tijdens de sub sessies zijn belicht.”

Op 10 maart leidde Van Asperen een groep potentiële partners rond op de locatie in Houten. Strakke en verrassende stands zullen er zijn, maar Finance Expo wordt veel meer dan 'zo maar' een beurs, benadrukt Van Asperen. “Alles staat die dag in het teken van bezoekers die een oplossing voor al die uitdagingen anno 2020 zoeken. Goede vakinhoudelijke gesprekken, daar gaat het tijdens Finance Expo om. Wat heeft de transformatie bij dát bedrijf gekost, hoe is die implementatie van die cloud verlopen.”

De ambitie is er naar: Van Asperen wil het evenenemnt dit jaar groeien naar 1.000 bezoekers. Komende maanden gaat hij onderzoeken welke thema's men wil horen. “Ik roep CFO's op hun finance teams mee te nemen. Ga, zoek en vínd die oplossingen! Natuurlijk zijn die IT-partners met hún antwoorden ook van de partij, want Finance Expo staat voor Best of Two Worlds!”

Finance Expo 2020: Discover onze partners, Learn van CFO's en Grow als persoon en als organisatie.

Gerelateerde artikelen