Finance Director Charles Paape vertrekt bij Phone House

Telecom Retailer Phone House maakt vandaag bekend dat de organisatie na vijf jaar afscheid moet nemen van Finance Director Charles Paape. De financieel directeur heeft deze beslissing onlangs zelf genomen en bij de directie van Phone House aangegeven dat hij zijn functie per 1 juli a.s. zal neerleggen.

Paape heeft een waardevolle bijdrage geleverd aan de maximalisatie van het rendement, de recente herpositionering van Phone House in de markt en de herstructurering van het Support Centre. De Finance Director gaat op zoek naar een nieuwe uitdagingen binnen Best Buy Europe en zal in de toekomst zeker nog verbonden blijven aan Phone House.

Nick Wilcox, Managing Director Phone House kijkt terug op een uitstekende samenwerking met Paape: “Charles Paape is een sleutelpersoon geweest in het herstructureren van o.a. het Support Centre. Mede dankzij hem hebben we de onafhankelijke service naar een nog hoger niveau kunnen tillen. Voor zijn rol in het herpositioneren van Phone House zijn wij hem bijzonder dankbaar.”

Per 1 april zal Leonore van Waaij bij Phone House in dienst treden als Manager Finance. Zij zal na drie maanden de werkzaamheden als Finance Director van Paape overnemen. Van Waaij is 35 jaar en woonachtig te Soest. Ze heeft meer dan 10 jaar ervaring in Finance, o.a. als Manager Finance & Logistics bij Schiphol Airport Retail BV.

[training_advertorial

 

Gerelateerde artikelen