EY betreedt Britse juridische markt met EY Law

Nadat eerder dit jaar PwC en KPMG de benodigde stappen hebben gezet om als juridische adviseur door het leven te gaan, heeft nu ook accountants- en adviesbureau EY aangekondigd de markt te zullen betreden.

EY laat weten met EY Law niet uit te zijn op concurrentie met de al bestaande topspelers binnen de advocatuur. Het adviesbureau wil zijn juridische diensten vooral combineren met zijn accountancydiensten. Inmiddels zijn er voor de Britse Law divisie drie partners benoemd, en de komende zes maanden moeten hier nog 30 juristen bijkomen.
In Nederland is EY al jaren actief in de juridische dienstverlening, hiertoe werkt het samen met advocatenkantoor Holland van Gijzen. Wereldwijd is EY Law aan een opmars bezig – het afgelopen jaar zijn juridische teams opgericht in onder andere Australië, China, Mexico en Nieuw-Zeeland, en EY streeft ernaar tegen 2017 zijn juridische diensten uit te breiden naar meer dan 80 landen.
___________________________________________________________________________________________________
Lees meer vaknieuws voor accountants op AccountantWeek.nl. Vertrouwd, verfrissend en brutaal
AccountantWeek biedt u het laatste vaknieuws en zet iedere dag een nieuwe innovatieve accountant in de spotlights. Daarnaast krijgt u een verfrissende en brutale kijk op de radicale veranderingen waarmee accountants de komende jaren worden geconfronteerd. 
Word lid van AccountantWeek.nl en profiteer:
– Dagelijks vak- en fiscaal nieuws
– Dagelijks een nieuwe innovatieve accountant in de spotlights
– Uitnodigingen voor de Accountancy50 en de Nationale Accountancy Awards
– Gratis toegang tot de Financial Systems Beurs, de expo met de beste softwareleveranciers
– Uitnodigingen voor bijeenkomsten (met PE)
– Opname in AccountantWeek’s Who’s Who – bekeken door 30.000 financieel managers
– Speciale printedities over o.a. Accountant & ICT
Word daarom vandaag nog lid van AccountantWeek, blijf op de hoogte en neem een voorsprong. Maak kans op een luxe weekend voor 2 personen naar Dubai. Meld u nu aan via AccountantWeek.nl
PS Wilt u betrokken zijn bij AccountantWeek als blogger, schrijver of spreker op een evenement? Neem contact op met Jan Bletz via jbletz@accountantweek.nl.
___________________________________________________________________________________________________ 
 

Gerelateerde artikelen