Exact benoemt nieuwe CFO

Softwarebedrijf Exact wil Max Timmer benoemen tot CFO. Timmer zal vanaf 1 januari 2010 de functie bekleden en is daarmee de gewenste uitbreiding voor de Raad van Bestuur, die tot nu toe alleen uit Rajesh Patel bestond. De benoeming van een CFO was één van de prioriteiten van de Raad van Commissarissen.

Op de algemene aandeelhoudersvergadering van 22 april 2010 kunnen de aandeelhouders van Exact stemmen over de benoeming van Timmer. Timmer is afkomstig van Leaf International, waar hij sinds 2003 werkte; de afgelopen vier jaar als CFO. Voor die tijd bekleedde hij verschillende financiële functies binnen CSM. Hij startte zijn carrière in 1990 bij Gilde Investment Management en heeft een doctoraaltitel Econometrie behaald aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam.

Rolf Deves, Voorzitter van de Raad van Commissarissen: ”Max Timmer is een uitstekende kandidaat voor de functie van CFO bij Exact. Wij zijn blij dat wij met de voorgestelde benoeming van de heer Timmer in staat zijn de Raad van Bestuur uit te breiden, wat voor de Raad van Commissarissen een van de voornaamste prioriteiten was sinds onze benoeming in april dit jaar. Hoewel de kwaliteit van de financiële afdeling binnen Exact in het verleden altijd uitstekend geborgd is, is een benoeming van een CFO en een uitbreiding van de Raad van Bestuur een beginsel van goede corporate governance”.

 

 

Gerelateerde artikelen