Erik Kolthof, Business intelligence manager finance: ‘Persoonlijke ontwikkeling, klant- en mensgerichtheid staan bij ons centraal’

fallback
De competence finance binnen Yacht is marktleider op het gebied van detachering en interim management in het segment van hoger opgeleid financieel personeel (HBO, post HBO, doctoraal en postdoctoraal) met 3 tot 15 jaar relevante werkervaring

Wat voor financials zoeken jullie?
De kerncompetenties waarover onze interim professionals beschikken zijn: Resultaatgerichtheid, organisatiesensitiviteit, samenwerken en leervermogen. Dit betekent dat we medewerkers zoeken die zich in kunnen leven bij onze klanten, resultaten willen en kunnen boeken samen met de klant én bereid zijn om zichzelf, de klant en Yacht te investeren door ervaringen te delen, vakinhoudelijke opleidingen te volgen en zich persoonlijk te ontwikkelen.


Interim professionals bij Yacht worden ingezet op uiteenlopende financiële opdrachten bij de top 500 organisaties in Nederland. Zowel in de profit als non profit. Onderwerpen zijn bijvoorbeeld: on-going compliance, Basel II, shared service centers, XBRL, IFRS (NAPE), opzetten en verbeteren van financiele administraties en managementinformatie.


In welke leeftijdscategorie ligt de behoefte?
Yacht zoekt interim professionals met 3 tot 15 jaar relevante werkervaring


Hoe zijn jullie arbeidsvoorwaarden?
Yacht biedt aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een leaseauto, bonusregeling, pensioenregeling en studiefaciliteiten


Hoe zou u de cultuur van uw finance afdeling willen typeren?
Yacht is een dynamische organisatie waarin persoonlijke ontwikkeling, klant- en mensgerichtheid centraal staan


Welke mogelijkheden tot opleiding & training zijn er?
Yacht biedt een uitgebreid pakket aan opleidingen, zowel gericht op persoonlijke vaardigheden als vakinhoudelijk. Van persoonlijke effectiviteit tot leiderschapstrainingen, van in company trainingen zoals IFRS en Compliance tot post HBO en RC-opleidingen in samenwerking met Nyenrode. In het persoonlijk ontwikkelingsplan worden hierover afspraken gemaakt.


Hoe denkt u dat uw organisatie bekend staat bij financials?
Uit arbeidsmarktgedragsonderzoek in 2006 blijkt dat yacht bekend is bij 87% binnen de financiele doelgroep. De associaties die naar voren kwamen zijn: professioneel, detachering, interim, hoog opgeleid en financieel.


Wat zijn de interne promotiekansen voor financials? 
Yacht biedt interim professionals de mogelijkheid om hun carriere te versnellen door in enkele jaren bij verschillende organisatie afwisselende projecten uit te voeren en te begeleiden. Afhankelijk van het instroomniveau en de persoonlijke wensen kan een interim professional doorstromen van bijvoorbeeld assistant controller tot finance manager of projectleider.


De kern
er het bedrijf Aantal FTE in financiële functie in NL: De competence finance binnen Yacht is marktleider op het gebied van detachering en interim management in het segment van hoger opgeleid financieel personeel (HBO, post HBO, doctoraal en postdoctoraal) met 3 tot 15 jaar relevante werkervaring
Aantal vacatures financieel per jaar: 250, uiteenlopend van assistant controller tot finance manager.
Aantal werknemers totaal: Yacht totaal: 3.800 in dienst, 600 externen
Omzet gehele bedrijf: EURO 288,3 miljoen (2005)
Budget opleiding en training per medewerker: het budget per medewerker is niet gemaximeerd en afhankelijk van de persoonlijke ontwikkeling en doorstroompotentie.
Ziekteverzuim % bedrijf: zeer laag.
Verloop %: –
Missie bedrijf: Yacht is de partner voor organisaties bij het inschatten van de behoefte aan hoogopgeleide mensen. Yacht vindt en plaatst deze professionals en zorgt dat zij zich blijvend ontwikkelen. Kern is het ontwikkelen van flexibiliteit. Deze flexibiliteit moet uiteindelijk leiden tot een hoger rendement, een grotere slagkracht en wendbaarheid van de organisatie.
Contactgegevens recruiter finance: Yacht Finance heeft 12 kantoren verdeeld over Nederland. Elk kantoor heeft zijn eigen recruiter. Op onze site http://www.yacht.nl/ kunt u het dichtstbijzijnde kantoor terugvinden,onze actuele vacatures bekijken en direct solliciteren.
Kernwaarden: De belangrijkste kernwaarde is “van betekenis” voor medewerkers, klanten en de Yacht organisatie.
 
 


 

Gerelateerde artikelen