Eric Urff beoogd CFO van Nedap

De raad van commissarissen van de Nederlandsche Apparatenfabriek (Nedap) is voornemens om Eric Urff te benoemen als nieuwe CFO van het bedrijf.

In een persbericht maakt het bedrijf bekend dat Urff  vanaf september de beoogd opvolger is van Gerard Ezendam als financieel directeur, die hij vanaf april ook officieel als statutair directeur zal vervangen.

Deze voorgenomen benoeming past volgens het technologiebedrijf in het streven naar verdere professionalisering en het vergroten van de schaalbaarheid van de Nedap-organisatie.  

Ezendam blijft werkzaam bij Nedap en zal zich richten op fiscale en personele zaken, maar treedt “in goed overleg” terug uit de directie.  

De heer Urff heeft na een studie Technische Bedrijfskunde aan de Universiteit van Twente een postdoctorale controllersopleiding gevolgd. Daarna heeft hij brede financiële en leidinggevende ervaring opgedaan in uiteenlopende sectoren. De afgelopen twee jaar was de heer Urff partner bij BoerCroon, hiervoor  was hij als Managing Director werkzaam bij NIBC. 

Gerelateerde artikelen