Eiko Ris vertrekt als CFO bij Kendrion

De Raad van Commissarissen van Kendrion maakt bekend dat Eiko Ris, CFO van Kendrion, te kennen heeft gegeven zijn carrière elders voort te zetten. Eiko Ris wordt CFO bij Hertel Holding B.V. waar hij uiterlijk 1 maart 2013 zal starten. Hij blijft in functie tot een geschikte opvolger is gevonden.

Kendrion heeft een goede ontwikkeling doorgemaakt in de afgelopen jaren, meldt het persbericht, en Eiko Ris heeft hieraan een belangrijke bijdrage geleverd. De Raad van Commissarissen is hem hier zeer erkentelijk voor en wenst hem alle goeds toe in zijn verdere loopbaan. Kendrion is het proces om een geschikte opvolger te vinden gestart en zal daar zo spoedig mogelijk nader over berichten.

Kendrion is een solution provider, ontwikkelt, produceert en verkoopt innovatieve hoogwaardige elektromagnetische systemen en componenten voor afnemers wereldwijd. De activiteiten van Kendrion worden uitgevoerd door vier businessunits, elk gericht op een specifiek marktsegment, te weten Industrial Magnetic Systems, Industrial Drive Systems, Passenger Car Systems en Commercial Vehicle Systems. Kendrion beschikt over leidende posities in een aantal business-to-business-nichemarkten. De voornaamste markt voor Kendrion is Duitsland, alhoewel andere landen aan importantie toenemen.

Bron: Kendrion

Gerelateerde artikelen