Ed Goos benoemd als CFO bij Euler Hermes

Ed Goos RA (36) is benoemd als Chief Financial Officer bij Euler Hermes Kredietverzekering NV. In de afgelopen twee jaar is Goos Adjunct Directeur geweest bij Interpolis Kredietverzekeringen. Hier heeft hij zich vooral bezig gehouden met commerciële zaken.

Vóór deze werkzaamheden heeft Goos in verschillende risk en compliance disciplines ervaring opgedaan. Zo is hij in de RA praktijk werkzaam geweest voor Witlox Accountants, project manager SOx bij Ricoh en Internal Auditor voor Euler Hermes tot 2008.

Goos vervangt met deze aanstelling Antoine George die binnen de Euler Hermes Groep de functie van Chief Administration Officer heeft gekregen.

‘Het hebben van een goede CFO is een must, zeker in dit huidige economische klimaat. Niet alleen financiële maar ook commerciële kennis is zeer belangrijk om in deze tijd goede resultaten te halen. Met de ruime ervaring van Ed, ben ik ervan overtuigd dat we onze doelstellingen waar kunnen maken’, aldus Gerard van Kaathoven, Chief Executive Officer van Euler Hermes Kredietverzekering.
 

Gerelateerde artikelen