Douwe van der Werf nieuwe CFO Ctac

ICT Solution Provider Ctac maakt bekend dat Douwe van der Werf zal worden voordragen voor benoeming tot lid van de Raad van Bestuur in de functie van Chief Financial Officer.

De heer Van der Werf (57) heeft een ruime ervaring als (financieel) bestuurder opgedaan, onder andere bij ingenieursbureau Grontmij (2003-2009) en vastgoedfonds Breevast (2009-2012). Bij Breevast werd gisteren zijn vertrek aangekondigd, evenals de benoeming van de nieuwe CFO: Hans Pieterman.

Per 1 april 2012 zal Van der Werf als CFO met zijn werkzaamheden beginnen. Tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders, die plaatsvindt op 16 mei 2012, zal de benoeming van de heer Van der Werf als lid van de Raad van Bestuur ter goedkeuring worden voorgelegd aan de aandeelhouders.  

Ctac is een van de grootste SAP Gold Partners in de Benelux en Gold Partner van Microsoft. Het bedrijf bouwt op basis van deze marktleidende software en de jarenlange ervaring van zijn consultants in diverse markten op maat gemaakte templates voor specifieke sectoren. Ctac levert maatoplossingen voor onder andere groothandels, retailers, food & beverage organisaties en woningcorporaties.

Ctac is genoteerd aan Euronext Amsterdam (ticker: CTAC). Bij het bedrijf werken per ultimo september 2011 491 medewerkers. Het hoofdkantoor is gevestigd in ’s Hertogenbosch. Ctac is daarnaast ook actief in Duitsland, België en Frankrijk.

Gerelateerde artikelen