De Corporate Tribe is Managementboek van het Jaar 2016

De Corporate Tribe van auteurs Danielle Braun en Jitske Kramer is donderdag 21 april 2016 uitgeroepen tot het Managementboek van het Jaar 2016 tijdens het jaarlijkse Managementboekengala.

De Corporate Tribe
De vakjury: ‘Het boek dat bij alle managers nieuwe vensters op hun organisatie opent. Meeslepend en toegankelijk geschreven, met een stevige academische onderbouwing. Door de interdisciplinaire aanpak weerspiegelt het de tijdgeest van verbinding, verdieping en zingeving. Het geeft inspiratie en praktische tips aan managers die worstelen met dagelijkse vraagstukken. Kortom, het boek waarin hedendaagse managementvraagstukken nieuwe betekenis krijgen in het perspectief van eeuwenoude bronnen.’
Over het boek
Danielle Braun en Jitske Kramer zijn beide corporate antropologen en experts op het gebied van organisatiecultuur, leiderschap en inclusie. In De Corporate Tribe laten ze met verhalen en beelden zien hoe volkeren overal op de wereld zichzelf organiseren en cultuur veranderen. Ze passen die kennis toe in boardrooms en op werkvloeren. Door het lezen raak je prettig in de war én goed toegerust met een antropologische blik om met de eigen organisatiecultuur of die van klanten aan de slag te gaan.
 
Over de auteurs
Drs. Jitske Kramer is corporate antropoloog en expert op het gebied van diversiteit, internationaal samenwerken en organisatiecultuur. Ze is medeoprichter en chief van de Academie voor Organisatiecultuur. Ze leidt mensen op in Deep Democracy. In de rol van spreker, auteur, trainer en facilitator helpt ze bedrijven, leiders en teams het beste uit zichzelf te halen. Gastspreker bij Nyenrode Business Universiteit en bij Comenius leergangen. 
 
Dr. Danielle Braun is corporate antropoloog en expert op het gebied van organisatiecultuur en leiderschap. Ze is medeoprichter en chief van de Academie voor Organisatiecultuur. Ze is opgeleid Deep Democracy instructor en facilitator, talk instructor, executive (team)coach en NLP master. In de rol van spreker, auteur, docent, partner bij verandering helpt ze organisaties en leiders het beste uit zichzelf te halen. 

Gerelateerde artikelen