CFO’s brengen 17300 euro bijeen voor goede doelen

fallback
Er werd flink geboden op de Charity-veiling op CFO Day. De artikelen, beschikbaar gesteld door de genomineerde CFO's van beursgenoteerde bedrijven, hebben in totaal EUR 17300 opgebracht.

Drie maanden proefrijden in een energie-arme auto 
Martijn Kamermans van ConQuestor was de eerste hoogste bieder, gisteren op de CFO Day-veiling. Van Athlon CFO Jan Slootweg mag hij drie maanden proefrijden in een energiezuinige auto van Athlon.
De opbrengst van 1300 euro komt geheel ten goede aan War Child.

Niet van echt te onderscheiden kunstwerk van Mauve
Voor de veiling op de CFO Day biedt Maarten Schönfeld van Stork een schilderij aan van Mauve (1×1 m) gedrukt op linnen met een textielmachine van Stork. Hierdoor is het kunstwerk niet van echt te onderscheiden. Het schilderij is binnenkort te wonderen bij Rob Hoevens van PwC.
De opbrengst van 1300 euro komt geheel ten goede aan Children’s Fund of Malawi.


Culinaire avond in de Sligro/VEN-vestiging te Den Haag
Huub van Rozendaal CFO Sligro Food Group  biedt Ronald Latenstein van Voorst van SNS Reaal de mogelijkheid om met een team van vijf financiële functionarissen, deel te nemen aan een culinaire avond in het najaar in de Sligro/VEN-vestiging in Den Haag. Daar zal onder begeleiding van culinaire topadviseurs Ton Fagel en Albert Tielemans en een van de vinologen de kennis van de deelnemers op het kook- en wijngebied wat versterkt worden, met de nodige eigen inbreng van de deelnemers. Uiteraard wordt de productie van achter het fornuis ter plekke aan een smaaktest van de deelnemers onderworpen. Het programma vindt plaats op een donderdag in het najaar van 17.00 – 21.00 uur inclusief een rondleiding in deze vestiging.
De opbrengst van 1600 euro zal geheel ten goede komen aan het Liliane Fonds.

Boottocht door Rotterdamse haven en bezoek aan olieterminal, aansluitend lunch
Arno Pauw van PwC ging gisteravond naar huis met een boottocht (maximaal 8 personen) door de Rotterdamse haven en een bezoek aan de grootste olieterminal in Nederland gevolgd door een lunch met Jack de Kreij (CFO Vopak).
De opbrengst van 3000 euro komt geheel ten goede aan het Wereld Natuur Fonds.

Aquarel op papier 57 x 83 cm van Ton Albers
Voor veiling op de CFO Day heeft ING’s CFO Cees Maas een kunstwerk uitgezocht van aquarellist Ton Albers (1923). Dit werd het topstuk van de avond. Het doek is getiteld ‘Terschelling duinen bij West’ en is 57 x 83 cm (lijst 95 x 115 cm). Robert van Mourik (Intergas) is de gelukkige eigenaar.
De opbrengst van 4000 euro komt geheel ten goede aan Chances for Childeren


Twee VIP-kaarten Ordina Open
Hans den Hartog, CFO Ordina bood twee VIP-kaarten aan voor de halve finale van de Ordina Open op vrijdag 23 juni 2006. Gerlof du Bois van Congnos zal die dag de persoonlijke gast zijn van Hans den Hartog en kan gebruikmaken van alle faciliteiten die Ordina aan haar genodigden biedt. Tevens kan hij in Rosmalen kennisgemaken met het werk van Right to Play.
De opbrengst van 800 euro komt geheel ten goede aan Right to Play.

Twee kaarten thuiswedstrijd Heracles en aansluitend diner in een Twents restaurant
Namens Koninklijke Ten Cate biedt CFO Jaap Lock twee kaarten aan voor één van de thuiswedstrijden (naar keuze) van de Almelose eredivisionist Heracles aan, gevolgd door een gezamenlijk diner in een van de beste Twentse restaurants. Alex van Groningen was de hoogste bieder.
De opbrengst van 800 euro komt ten goede aan Greenpeace.


Lunch met Robert-Jan van de Kraats (CFO Randstad). Gespreksthema ‘balans tussen ondernemen en corporate governance
Voor de veiling op CFO Day biedt Randstad’s CFO Robert-Jan van de Kraats een lunch aan. Het thema wat tijdens deze lunch besproken zal worden is: ‘balans tussen ondernemen en corporate governance’. De datum waarop de lunch zal plaatsvinden zal in overleg met Boudewijn Beerkens van Wolters Kluwer worden bepaald.
De opbrengst van 1400 euro komt ten goede aan VSO.

Twee VIP-room kaarten voor de A1 op Zandvoort
Albert Allmers van Rekenmeesters was de hoogste bieder voor twee VIP-room kaarten voor de A1 op Zandvoort. De kaarten werden aangeboden door Jan Vaandrager, CFO TKH Group.
De opbrengst van 900 euro komt geheel ten goede aan Amnesty International


Vier VIP-arrangementen voor het Buhrmann Midsummer Jazz Gala, de officiële opening van het North Sea Jazz Festival 2006
Floris Waller van Buhrmann stelt als veilingstuk beschikbaar:  vier VIP-arrangementen voor het Buhrmann Midsummer Jazz Gala, de officiële opening van het North Sea Jazz Festival 2006, op donderdag 13 juli te Rotterdam. Tom van Wijngaarden van Stibbe zal dit feest van dichtbij meegaan maken.
De opbrengst van 1000 euro komt geheel ten goede aan Lilliane Fonds


Rondleiding over bouwproject en lunch met Jan Ruis (CFO BAM Groep)
Albert Allmers van Rekenmeesters krijgt van Jan Ruis van Koninklijke BAM Groep NV een rondleiding op een van de projecten waar BAM Groep op dat moment aan het werk is (hierbij valt te denken aan Euromax in Rotterdam). Aansluitend op deze rondleiding is er gelegenheid voor een lunch met CFO Jan Ruis.
De opbrengst van 1200 euro komt geheel ten goede aan Unicef. 

Gerelateerde artikelen