CFO Henk van der Zwaag benoemd tot directielid Crown Van Gelder

De raad van commissarissen van Crown Van Gelder N.V. (CVG) heeft besloten om Henk van der Zwaag per 1 juni 2013 aan te stellen als statutair directeur en directielid van CVG.

Henk van der Zwaag (1962) is sinds 2003 werkzaam bij CVG, sinds 2008 in de functie van CFO. De directie van Crown Van Gelder zal per 1 juni 2013 bestaan uit Miklas Dronkers (CEO) en Henk van der Zwaag (CFO).

Crown Van Gelder N.V. is een papierspecialist die is gevestigd in Velsen (Nederland) met circa 280 medewerkers. De onderneming ontwikkelt, produceert en verkoopt hoogwaardige specialiteiten in de sector houtvrij ongestreken en lichtgestreken papier. Het productportfolio bestaat uit klantspecifieke oplossingen voor zelfklevende etiketten en basispapieren die worden gecoat, gemetalliseerd of voorzien van een polyethyleen(PE)-laag, en papieren geschikt als verpakkingsmaterialen voor direct en indirect voedselcontact en een serie speciale papierproducten die worden ingezet voor de productie van formulieren, direct mail, enveloppen, boeken en handleidingen. Crown Van Gelder N.V. is genoteerd aan NYSE Euronext, Amsterdam.

Gerelateerde artikelen