CEO en CFO Novisource treden af

Novisource moet op zoek naar nieuwe bestuurders. De huidige directeuren hebben besloten op te stappen, omdat een meerderheid van de aandeelhouders van de aanbieder van interim-professionals geen vertrouwen meer in ze heeft.

Bestuursvoorzitter Willem van der Vorm en financieel directeur Bram Schot wezen op een verschil van inzicht over de manier waarop de activiteiten van Novisource verder moeten worden uitgebouwd. Hun vertrek moet het bedrijf de ruimte bieden om uit ‘deze dreigende impasse’ te komen, stelden ze. Het moment waarop de bestuurders vertrekken is nog niet vastgesteld.

Concreet betekent de mededeling van de bestuursleden, dat opvolgers voor CEO Willem van der Vorm en CFO Bram Schot moeten worden gezocht. De Raad van Bestuur is in overleg met de Raad van Commissarissen over de ontstane situatie en de termijn waarop het vertrek van de huidige Raad van Bestuur zijn beslag dient te krijgen.

Novisource maakte verder bekend dat de voorlopige resultaten van 2015 voldoen aan de eerder uitgesproken verwachtingen. De omzet liep vorig jaar met 14 miljoen euro op naar 56 miljoen euro. Het bedrijfsresultaat ging, gecorrigeerd voor eenmalige posten, met ruim een vijfde omhoog naar een half miljoen euro.

(ANP/Novisource)

Gerelateerde artikelen