Best Employer to Work for in Finance 2009, onderzoek gaat van start

Zijn werksfeer, werkinhoud, salaris en doorgroeimogelijkheden nog steeds de belangrijkste factoren bij het uitzoeken van een nieuwe werkgever? Of staat zekerheid nu bovenaan? Binnenkort gaat het onderzoek Best Employer to Work for in Finance 2009 van start.

Binnenkort gaat het onderzoek naar de beste werkgever voor financials opnieuw van start. Ditmaal wordt onderzocht welke werkgever de winnaars van vorige jaren, Rabobank (2007) en KLM (2008), van de troon kan stoten. Wat is de beste werkgever voor financials?

Overige vragen waar het onderzoek antwoord op gaat geven zijn o.a. wat zoeken financials in een nieuwe baan, hoe hard wordt er gewerkt, is men op zoek naar een nieuwe baan, overweegt met nog als ZZP-er actief te worden?

De ontwikkelingen op de arbeidsmarkt voor financiële professionals gaven voldoende aanleiding voor vacaturesite Finance.nl om een jaarlijks terugkerend werkgeversonderzoek te starten om werkgevers inzicht te geven in hun positie op de arbeidsmarkt voor financiële professionals. En natuurlijk om de professionals inzicht te geven in de beste werkgevers in finance.

Wilt u/ uw bedrijf in 2009 ook deelnemen aan dit onderzoek? Neem dan contact op met Alex van Groningen via alex@alexvangroningen.nl Bent u benieuwd wie in 2009 de lijst met top-100 werkgevers aanvoeren? Neem dan een gratis abonnement op Tijdschrift Financieel Management via www.financieel-management.nl/gratis

Gerelateerde artikelen