Best Employer to Work for 2008 binnenkort van start

Tweevijfde van de financiële professionals is niet werkzaam is bij één van hun favoriete top drie werkgevers. Eén op de tien financiële professionals is actief op zoek naar een andere werkgever. Dit bleek vorig jaar uit onderzoek door finance.nl, de vacaturesite voor financials. Binnenkort gaat dit onderzoek opnieuw van start.

Binnenkort gaat het onderzoek naar de beste werkgever om voor te werken opnieuw van start. Ditmaal wordt onderzocht welke werkgever de winnaar van vorig jaar, Rabobank, van de troon kan stoten.

De ontwikkelingen op de arbeidsmarkt voor financiële professionals gaven voldoende aanleiding voor vacaturesite Finance.nl om een jaarlijks terugkerend werkgeversonderzoek te starten om werkgevers inzicht te geven in hun positie op de arbeidsmarkt voor financiële professionals. En natuurlijk om de professionals inzicht te geven in de beste werkgevers in finance.

De top 100 van meest populaire werkgevers bevat veel bekende namen, maar bevatte vorig jaar even goed ook wat verrassingen. Uit de favoriete branches hebben de financiële professionals hun favoriete bedrijven gekozen. In totaal zijn er 129 bedrijven opgenomen in de keuzelijsten. Rabobank (20%)en KLM (19%) zijn het meest vaak genoemd als favoriete werkgever door financiële professionals. De ING Bank komt met 16% op de derde plaats. De top tien van favoriete werkgevers wordt verder gevormd door Philips (14%), Yacht Finance (14%), Shell (14%), ABN Amro (13%), Heineken (13%) Unilever (11%) en Ahold (10%).

Wilt u het complete onderzoeksrapport Best Employers to work for in Finance 2007 bestellen? Of wilt uw bedrijf in 2008 ook deelnemen aan dit onderzoek?
Neem dan contact op met Alex van Groningen via alex@alexvangroningen.nl

Bent u benieuwd wie dit jaar de lijst met top-100 werkgevers aanvoeren? Neem dan een gratis abonnement op Tijdschrift Financieel Management via www.financieel-management.nl/gratis

Gerelateerde artikelen