Benoeming Joost Sliepenbeek tot CFO Van Gansewinkel Groep

Met ingang van heden is Joost Sliepenbeek benoemd tot CFO van Van Gansewinkel Groep. Sliepenbeek volgt daarmee Rob de Fluiter Balledux op, die met de verkoop van AVR aan Cheung Kong Infrastructure, de overstap maakt naar AVR.

Joost Sliepenbeek (1963) was in zijn laatste functie directievoorzitter van C1000 en lid van de raad van bestuur van Jumbo Groep Holding. Daarvoor was hij financieel directeur van C1000 dat in 2012 werd overgenomen door Jumbo.

Het grootste deel van zijn carrière (1994-2007) werkte Sliepenbeek voor Koninklijke Ahold in diverse financieel management posities. Hij was onder andere financieel directeur van Albert Heijn en concerndirecteur administratie bij Ahold. In 2007 werd hij benoemd tot CFO bij HEMA, waarna in 2009 de overstap volgde naar C1000.

Van Gansewinkel Groep is zeer verheugd dat zij in de persoon van Joost Sliepenbeek een zeer ervaren financieel bestuurder heeft gevonden. Sliepenbeek vormt samen met de heer Cees van Gent (CEO) de Raad van Bestuur van Van Gansewinkel Groep.

Gerelateerde artikelen