Arnold Pureveen, CFO de Alliantie, winnaar Public Finance Award 2007

Arnold Pureveen, financieel concerndirecteur bij woningcorporatie de Alliantie, is de winnaar van de Public Finance Award 2007. Uit handen van juryvoorzitter Tom Groot, hoogleraar Accounting aan de VU Amsterdam, kreeg hij de felbegeerde tombstone tijdens het tweede Jaarcongres Financieel Management in de overheid en non profitsector, uitgereikt.

Het profiel van de organisatie wijzigen van een corporatie naar een vastgoedbedrijf. Dat was de opdracht die Arnold Pureveen kreeg toen hij twee jaar geleden bij De Alliantie in dienst trad. Inmiddels hebben er grote veranderingen in de organisatie plaatsgevonden. De woningbouwcorporatie is van generiek transactieverwerkend naar specifiek informatieverstrekkend gegaan. Voor de jury van de Public Finance Award was dit de reden om Pureveen tot winnaar te verkiezen.

De acht andere genomineerden werden geprezen vanwege de innovativiteit en digitalisering die zij tot uitvoering hebben gebracht voor de uitoefening van hun financiele functie. Het Jaarcongres Financieel Management in de overheid en non profitsector werd georganiseerd door Alex van Groningen .

Pureveen was erg blij met de overwinning. ‘Super’, was de eerste reactie die de financieel concerndirecteur van de woningbouwcorporatie uitbracht, nadat juryvoorzitter Tom Groot de winnaar bekend had gemaakt.

 

 

Gerelateerde artikelen