‘Arbeidsmarkttrends in Finance’: uniek seminar voor recruiters

Financials aantrekken was al niet makkelijk, maar in de huidige arbeidsmarkt wordt dat alleen maar lastiger. Schaarste neemt toe, wervingstechnieken veranderen, talent is steeds lastiger te verleiden en de arbeidsmarktconcurrentie neemt toe.

Daarom organiseert Finance.nl – het carrièreplatform voor financials – op donderdag 13 juli het Seminar 'Arbeidsmarkttrends in Finance'. Dit doen zij in samenwerking met Intelligence Group, dé specialist in de arbeidsmarkttrends wereldwijd. 

Het evenement vindt plaats in de Rotterdam Science Towers en is voor 99 euro toegankelijk voor finance recruiters. Er is maximaal plaats voor 125 personen (vol=vol). De pagina voor aanmelden en meer informatie vind je hier.

Tijdens dit speciale seminar gaan we o.a. met oprichter Intelligence Group, Geert-Jan Waasdorp en Owner Maximum, Mark van Buuren in op de arbeidsmarkttrends en ontwikkelingen (bij het werven) van finance professionals en zoomen we in op recruitment- en wervingstrends speciaal voor de doelgroep, zoals: Hoe bereik en beweeg je financials? Welke recruitmenttech trends zijn relevant? Hoe gebruik je data om beter te werven? En welke best practices zijn er? De redactie van FM.nl is aanwezig voor een verslag. 

Programma
12:30 – Inloop & broodje
13:15 – Welkom door Rienke Vingerling, Manager Finance.nl
13:25 – Arbeidsmarkt- en recruitmenttrends finance professionals, met Geert-Jan Waasdorp
14:45 – Trends in Recruitment Tech in het werven (van financials), met Mark van Buuren
15:30 – Best Practice – Een aansprekende case van het succesvol werven van financials
16:25 – ‘Jammen van wervingscases’ – Enkele ingezonden vragen en cases worden plenair besproken, geanalyseerd en oplossingsrichtingen aangedragen. Onder leiding van Geert-Jan Waasdorp
17:15 – Afronding & borrel 

Voor vragen of suggesties kunt u contact opnemen met Rienke Vingerling, Manager Finance.nl, via 06 4635 2657

Gerelateerde artikelen