Agium breidt team uit met Dimitri Smout

Dimitri Smout wordt senior accountmanager bij Agium Finance & Control. De functie is een uitbreiding op het bestaande team als gevolg van de sterke groei van Agium.

Smout is afkomstig van Cas Freelance Finance waar hij vier jaar de positie van Senior Consultant bekleedde. Daarvoor was hij bij Vitae als Senior Consultant actief binnen de professionals tak. In aanvang van zijn carrière startte Smout als Interim Professional bij Vitae om daarna in een periode van vier jaar een aantal financiële posities te doorlopen binnen ING Real Estate.

Robbert van Adrichem, directeur van Agium: “Agium is een inhoudsgedreven organisatie. Smout ’s kennis van en ervaring in het vak en de branche sluit daar uitstekend bij aan. Ik ben bijzonder verheugd met deze versterking.” 

Directeur Stephan Persoon: “Agium bestaat in 2012 10 jaar. In 2011 realiseerden wij een omzetgroei van meer dan 50%. Omdat Agium een inhoudsgedreven organisatie is vieren wij deze twee mijlpalen als platinum partner van het Jaarcongres Controlling en van het congres Finance Transformation.”

 

Gerelateerde artikelen