Adecco Group Nederland benoemt Mark van Bussel tot Country Finance Manager

Mark van Bussel, een goede bekende in de flexbranche, gaat per 1 september van start als Country Finance Manager bij Adecco Group Nederland. Hij volgt Marcello Pozzoni op, die binnen Adecco Group International een andere functie heeft aanvaard.

HR-Director Monique Onstenk spreekt van een ‘perfecte match’. De achtergrond en ambities van Van Bussel sluiten naadloos aan bij de strategie van de HR-dienstverlener, gericht op innovatieve en klantgerichte dienstverlening in General en Professional Staffing.

Mark van Bussel (52) maakt met zijn benoeming bij Adecco Group Nederland een overstap van vrij ondernemerschap naar een vaste betrekking in een leidinggevende positie. Hij maakte die switch al eens eerder. In 2002 vroeg Vedior Uitzendbureau hem voor de post van Managing Director, nadat hij Vedior ruim een jaar als interim Financial Manager van dienst was geweest.

Van 2007-2008 werkte hij als Managing Director voor Vedior Group Nederland. Na de overname van Vedior door Randstad koos Van Bussel opnieuw voor het zelfstandig ondernemerschap.

Thuis in Flex
Van Bussel is altijd nauw betrokken gebleven bij de flexbranche. Hij is onder meer aangesloten bij ‘Professionals in Flex’, een netwerk van specialisten in project- en interim management die zich toeleggen op de uitzend- en detacheringsector. Als coauteur van ‘Ondernemen in Flex’, hét handboek voor startende ondernemers in de flexbranche en in het advieswerkwerk binnen ‘Professionals in Flex’, geeft hij zijn visie op branchegerelateerde trends en ontwikkelingen.

Zijn verbintenis met Adecco Group Nederland geeft Van Bussel de mogelijkheid om weer van binnenuit een persoonlijk stempel te drukken op het vakgebied dat hem na aan het hart ligt, dienstverlening die is gericht op verdere flexibilisering van de factor arbeid.

Mark van Bussel start op 1 september als de nieuwe financiële man van Adecco Group Nederland.

Gerelateerde artikelen