Ad van Gils nieuwe CFO bij PwC Nederland

Behalve de recente benoeming van de nieuwe CEO Peter van Mierlo heeft PwC nog een aantal andere nieuwe bestuurders benoemd, waaronder Ad van Gils als CFO.

Ad van Gils is verantwoordelijk voor de Deals & Forensic groep van PwC en maakt sinds vorig jaar deel uit van de directie van PwC Advisory NV. Hiervan wordt hij nu voorzitter en daarnaast CFO van de Nederlandse organisatie. Hij is sinds 1991 werkzaam bij PwC.

Het bestuur bestaat nu – behalve Van Mierlo en Van Gils – uit de volgende personen:

Sytso Boonstra, zit sinds 2010 in de RvB. Boonstra blijft verantwoordelijk voor de Tax & HRS praktijk als voorzitter van PwC Belastingadviseurs NV.

Frank Engelen, is als Tax partner actief in de AEX-midkap praktijk. Engelen wordt verantwoordelijk voor alle marktactiviteiten van PwC.

Jolanda Lamse-Minderhoud, lid van de directie van PwC Accountants NV waarin zij verantwoordelijk was voor Human Capital, Learning & Development en marktverantwoordelijkheid voor Publieke Sector. Lamse-Minderhout wordt COO van PwC Nederland en daarnaast verantwoordelijk voor Human Capital.

Michael de Ridder, lid van de directie van PwC Accountants NV waarin hij verantwoordelijk was voor kwaliteit en risicomanagement en marktverantwoordelijk voor het segment van de Organisaties van Openbaar Belang (OOB’S). De Ridder wordt voorzitter van PwC Accountants NV en in de Raad van Bestuur verantwoordelijk voor het kwaliteitsbeleid van de Nederlandse organisatie.

Gerelateerde artikelen