40% financials werkt in 2007 niet bij favoriete werkgever

40% van de financiële professionals werkt niet bij hun favoriete werkgever. Dat blijkt uit onderzoek van Finance.nl, de vacaturesite voor financials, onder 1576 financieel managers.

Bijna drie vijfde van de financiële professionals geeft aan dat hun huidige werkgever in hun favoriete top 3 werkgevers staat. Oudere financiële professionals (46-60 jaar) werken minder vaak bij een bedrijf dat in hun top 3 favoriete werkgevers staat, dan hun jongere collega’s.

Match bij bankwezen het best
Financiële professionals die actief zijn in het bankwezen zijn het meest tevreden met hun huidige werkgever. Driekwart heeft de huidige werkgever genoteerd als favoriet.

Financials werkzaam in de zakelijke dienstverlening, overheid, industrie en bouw en transport en logistiek zijn het minst tevreden over hun werkgever.

Een op de tien professionals die hebben meegedaan aan het onderzoek zeggen actief op zoek te zijn naar een andere werkgever.

Meer weten?
• Surf naar http://www.finance.nl/ en bestel gratis de special “Best Employers to Work for in Finance 2007”
• Wilt u adverteren in de special van Tijdschrift Financieel Management “Best Employers to Work for in Finance 2007”? U bereikt dan 10.000 financials op zoek naar een andere baan.  Mail sales@cxomedia.nl
• U kunt het complete onderzoeksrapport “Best Employers to Work for in Finance 2007” met tabellen bestellen voor 250 euro.
• U kunt als werkgever een benchmarkonderzoek aanvragen.

Gerelateerde artikelen