Martijn van der Woerdt nieuwe CFO bij Sodexo Nederland

3 januari 2012 is Martijn van der Woerdt gestart als Chief Financial Officer bij Sodexo Nederland. Martijn volgt hiermee Nico Wervers op die besloten heeft de organisatie te verlaten.

Nico Wervers heeft aangegeven toe te zijn aan een nieuwe fase in zijn leven, met meer tijd voor zijn gezin en voor zijn geliefde Zuid-Frankrijk.

Martijn van der Woerdt trad in 1997 in dienst bij Sodexo en heeft sindsdien diverse functies vervuld in accounting en controlling, onder andere als Teamleider Administratie, Manager Financial Shared Service Centre en Hoofd Administratie bij het segment Health Care. Na een aantal jaren werd hij Divisie Controller, eerst bij Sodexo Altys en meer recent bij Food Services.

Van der Woerdt, die omschreven wordt als jong, toekomstgericht en ambitieus, wordt lid van het Executive Committee van Sodexo Nederland. In 2008 was Van der Woerdt genomineerd voor de Controller of the Year Award.

Het beursgenoteerde Sodexo, opgericht in 1966 door Pierre Bellon, is wereldwijd marktleider op het gebied van On-site Service Solutions en heeft wereldwijd 413.000 mensen in dienst, die 132 verschillende nationaliteiten vertegenwoordigen. Sodexo werkt op 33.400 locaties in 80 landen en behaalde in het boekjaar 2010/2011 een omzet van 16 miljard euro.

Gerelateerde artikelen