FM.nl maakt genomineerden Controller of the Year Award 2013 bekend

Op donderdag 18 april 2013 organiseren Alex van Groningen en FM (Financieel Management) het 9e Jaarcongres Controlling in het NBC te Nieuwegein. Tijdens deze dag strijden vijf genomineerden voor de Controller of the Year Award 2013. Wie zijn dit jaar de genomineerden voor deze prestigieuze award?

Zoals ieder jaar, zijn er ook dit jaar weer 5 fantastische controllers genomineerd, te weten:
Carool Korsten (Corporate Controller, Desso)
Jasper de Wit (Corporate Controller, Royal HaskoningDHV)
Leon Kerckhaert (Finance Manager, Albumprinter)
Wolter Wagter (Controller, Esprit Telecom)
Floris Hoogenboom (Director Corporate Control & Treasury, Lely Holding)

Waaraan hebben deze controllers hun nominatie te danken? Zeker is dat alle vijf deze toptalenten de afgelopen jaren een bijzondere bijdrage hebben geleverd aan hun onderneming, ze een heldere visie hebben op het vakgebied en duidelijke impact hebben gemaakt op de business van hun bedrijf.

Op het Jaarcongres Controlling, dat dit jaar in het teken staat van ‘de 9+ controller’, zal uitgemaakt worden wie van deze vijf professionals zich een jaar lang Controller of the Year mag noemen.

De kandidaten zullen binnenkort worden geïnterviewd door de redactie van FM.nl en een afgevaardigde van de vakjury van de Controller of the Year Award. Uiteraard zullen deze interviews op FM.nl te lezen zijn.  

De jury bestaat uit juryvoorzitter Ernst Groenteman (Partner KPMG), Peter van Dongen (vml. CFO Etam Groep en winnaar CFO of the Year Award NBG 2005), Rob Melchiot (Senior Vice President Internal Audit & Control KLM en winnaar Controller of the Year Award 2009), André van der Horst (vml. CFO TSN Thuiszorg en winnaar Controller of the Year Award 2011) en Astrid van der Valk (Corporate Controller Arizona Chemical en winnaar Controller of the Year Award 2012).

In de uiteindelijke beoordeling voor de Controller of the Year Award telt het interview voor 25 procent mee. Ook deelname aan een rondetafelsessie voorafgaand aan het congres weegt voor 25 procent mee in de score ter bepaling van de winnaar. De overige 50 procent zal worden bepaald door een plenaire one minute pitch en een 20-minuten durende presentatie en 10 minuten durende Q&A tijdens het Jaarcongres Controlling op 18 april.
__________________________________________________________________________________
Wilt u meer weten over controlling? Drie tips:

1. Bezoek het Jaarcongres Controlling op 18 april 2013
Op donderdag 18 april 2013 in het NBC in Nieuwegein vindt het negende Jaarcongres Controlling plaats. Laat u inspireren door diverse discussies, presentaties, awardcases en netwerkmomenten in het kader van het thema De 9+ Controller. En.. wie wint de Controller of the Year Award 2013? Meld u direct aan.

Wilt u als partner betrokken zijn bij het Jaarcongres Controlling? Mail dan Ezri Blaauw (eblaauw@alexvangroningen.nl)

2. Bent u een controller met ambitie?
Wilt u als controller doorgroeien? Volg dan de training de Controller als Businesspartner. In deze training krijgt u inzicht in de stappen die nodig zijn om een onmisbare business partner te worden. Schrijf u direct in.

3. Weet u wat er van u als hedendaagse controller wordt verwacht?
Gaat u werken als controller of bent u controller maar u heeft nog geen specialistische opleiding tot controller gevolgd? Wilt u uw kennis op een hoger niveau brengen en uw toegevoegde waarde vergroten? Volg dan de vijfdaagse opleiding Controller in een Week.
Voor meer informatie en aanmelden klikt u hier.
__________________________________________________________________________________

Gerelateerde artikelen