DPA neemt detacheringsactiviteiten over van CreditForce

DPA heeft overeenstemming bereikt met de curator van CreditForce Holding B.V. en de hieraan verbonden maatschappijen ('CreditForce') over de overname van de detacheringsactiviteiten van deze ondernemingen, die per 2 juli respectievelijk 15 juli 2013 failliet zijn verklaard.

26 medewerkers van CreditForce zijn in dienst getreden bij DPA. Met DPA CreditForce Professionals kan DPA haar klanten voortaan ook voorzien van expertise op het gebied van credit management, debiteurenbeheer, incassomanagement en kredietanalyse. Naar verwachting zal deze nieuwe activiteit direct bijdragen aan de winstgevendheid van DPA.

Kansrijke nieuwe niche
Volgens Eric Winter, CEO van DPA, past de overname uitstekend in de groeistrategie waarmee DPA haar positie als specialistenspecialist wil versterken. “Met de detacheringsactiviteiten van CreditForce, die volledig complementair zijn aan de activiteiten van DPA, kunnen we onze klanten een nog completer dienstenpakket aanreiken. De gedetacheerde professionals van CreditForce werken veelal bij grootzakelijke klanten zoals Achmea en ICS. Deze professionals kunnen we naast continuïteit ook toegevoegde waarde bieden. Opdrachtgevers kiezen voor specifieke kennisdomeinen in toenemende mate voor meerjarige raamovereenkomsten met vaste leveranciers zoals DPA.”

Gerelateerde artikelen