Alec Burlington neemt Incasu over

Alec Burlington Groep, specialisten op het gebied van credit management en incasso, heeft Incasu uit Bergschenhoek overgenomen.

Mannes Westhuis, directeur van Alec Burlington, is blij met deze overname: “De overname van Incasu past uitstekend in de groeistrategie van Alec Burlington. Incasu heeft een mooie klantenportefeuille en de medewerkers van Incasu hebben laten zien dat een hoogstaande persoonlijke service tot grote klanttevredenheid leidt.

We nemen niet alleen een portefeuille over, maar ook zeer ervaren medewerkers. Voor Alec Burlington is deze overname de derde in korte tijd. Eerder werden al 12Collect uit Amsterdam en Incasso Bureau Nederland toegevoegd.

Westhuis vervolgt: “Deze overnames leggen een stevige basis voor de continue verbetering van onze dienstverlening aan onze opdrachtgevers. Alle incasso activiteiten zullen worden uitgevoerd onder het keurmerk van de NVI, een waarborg voor kwaliteit in incasso. Incasu heeft zich altijd onderscheiden in de markt door een zeer directe communicatie met de opdrachtgevers en vanuit Alec Burlington zullen wij de groei verder faciliteren. Opdrachtgevers zullen profiteren van de voordelen van een incasso organisatie dat onder het Keurmerk haar activiteiten verricht. Dat is de garantie voor een optimaal incasso resultaat en een betrouwbare dienstverlening.

Gerelateerde artikelen