Wie zijn de meest innovatieve MKB accountants?

De meest innovatieve accountantskantoren leveren meer kwaliteit, werken met de nieuwste technologieën en zijn daardoor ook nog eens goedkoper. Zij leveren ondernemers meer waarde en denken beter mee. Nemen de ondernemer werk uit handen en vergroten en versnellen de toegang tot cruciale informatie. Bestaan zulke accountants wel? De 'Nationale Accountancy Awards' wijst ze aan.

 
Ten overstaan van 1000 financieel managers worden de winnaars van de ‘Nationale Accountancy Awards’ bekend gemaakt tijdens de Financial Systems Beurs op 21 mei 2015. Zakelijk Nederland leest alles over de slimste en meest innovatieve accountants in het FD, CFO Magazine en FM Magazine.
De jury van de ‘Nationale Accountancy Awards’ bestaat uit: 
• Bas van der Veldt, CEO AFAS
• Lucas Brentjens, directeur Yuki
• Andre Kwakernaat, CEO Twinfield
• Gert Kwetters, directeur VisionPlanner 
• Jeppe Kleyngeld, hoofdredacteur Financieel-Management.nl
 
 
Meld uw accountantskantoor nu aan
De genomineerden voor de ‘Nationale Accountancy Awards 2015′ zijn accountants die slimmer werken, minder kosten in rekening brengen en beter adviseren. Die gebruik maken van de meest innovatieve technologie. Bent u zo’n accountantskantoor dat in aanmerking komt voor de Nationale Accountancy Awards? Meld u voor 1 maart 2015 hier aan. Bel of mail Alex van Groningen (avangroningen@alexvangroningen.nl) / 06 50 643 283 voor meer informatie.
 

Gerelateerde artikelen