Tuyen Nguyen nieuwe CFO SIDN

Per 1 mei is Tuyen Nguyen financieel directeur bij SIDN. Ze is verantwoordelijk voor de financiële strategie.

Daarnaast is Tuyen medeverantwoordelijk voor het beleid van de totale SIDN-groep. Dat bestaat uit SIDN, SIDN Labs en Connectis, en de financiële ondersteuning van het SIDN fonds. Naast Finance & Control heeft ze ook HRM en Security in haar portefeuille.

1,5 miljoen zoekopdrachten

SIDN registreert de .nl-domeinnamen en zorgt ervoor dat de inmiddels meer dan 5,8 miljoen geregistreerde domeinnamen op het internet bereikbaar zijn. Dagelijks verwerken hun systemen meer dan 1,5 miljard zoekopdrachten. Daarnaast werkt het bedrijf aan diensten en oplossingen die het surfen veiliger en gemakkelijker maakt. SIDN Labs ontwikkelt hiervoor nieuwe technieken en systemen die de stabiliteit en veiligheid van .nl, het DNS en de internetinfrastructuur verhogen.

Lees ook: Flexibele carrièreplanning met de a-b-z-methode.

Tuyen heeft bijna twintig jaar ervaring op het gebied van finance, control en accounting bij pensioenfonds PGGM, ABN AMRO Hypotheken Groep en PwC Accountants. Ze heeft haar uitgebreide financiële ervaring gecombineerd met een achtergrond in accounting en interesse voor strategische vraagstukken op het vlak van overnames en acquisities, fusies, nieuwe proposities en investeringen.

Nyenrode en Erasmus University

Tuyen heeft de studies Master & Postmaster of Science in Accountancy aan de Nyenrode Business University en de Executive MBA in Rotterdam School of Management,/Erasmus University gevolgd en begon haar loopbaan in 2001 als externe accountant bij PwC in Utrecht. Vanaf 2009 werkte ze drie jaar bij ABN AMRO Hypotheken Groep als manager reporting. In 2012 maakte Tuyen de overstap naar PGGM waar ze als senior business controller aan de slag ging en vervolgens unit controller Vermogensbeheer werd. Haar laatste functie binnen PGGM was die van unit controller IT & Pensioenbeheer.

.ad-style * { font-size: 18px; line-height: 30px; color: #555; }

Groei van financieel vakman naar strategisch partner

Wil jij als financieel vakman doorgroeien naar strategisch partner? Volg de vijfdaagse Masterclass De Nieuwe CFO; Strategisch Financieel Management. Ontvang inzicht in strategisch financieel management en ontdek wat er op de agenda staat van de nieuwe CFO.

Bekijk het programma en data

 

Gerelateerde artikelen