Terugblik op succesvol evenement Financial Systems 2013

Op donderdag 6 juni 2013 vond de tweede editie van Financial Systems plaats. Ruim 700 financiële professionals begaven zich naar het Nieuwegein Business Center om zich te oriënteren op de laatste trend en ontwikkelingen op het snijvlak van finance en IT.

Het was voor het eerst sinds maanden weer eens prachtig zomerweer, maar dit weerhield de Nederlandse finance community er niet van om Financial Systems te bezoeken. Circa dertig toonaangevende softwareleveranciers toonden de bezoekers de laatste trends en innovaties.

De dag werd geopend door Jasper de Wit. Deze corporate controller van Royal HaskoningDHV won eerder dit jaar de Controller of the Year Award. In zijn openingswoord legde hij het belang uit van goede tooling bij zijn winnende case die vooral gericht was op managementinformatie en reporting. Ook onderstreepte De Wit het groter wordende belang van IT voor de financieel manager.

Naast de beursvloer was er een kwalitatief hoogwaardig inhoudelijk programma voor de bezoekers opgezet. Hierin kwamen diverse trends en ontwikkelingen aan bod die finance professionals vandaag de dag bezig houden waaronder Big Data, Cyber Security, Cloud Computing en natuurlijk SEPA.

FM Club, het kennis, netwerk en carrière platform voor financials werd ook uitstekend bezocht. Onderdeel van deze bijeenkomst was de Masterclass ‘Case Vodafone: Systeemuitval en crisismanagement’ . Prof. dr. Lineke Sneller RC, CIO Vodafone NL en hoogleraar Nyenrode nam de deelnemers mee in het verloop van de recente crisis bij Vodafone door een brand en gaf hen inzicht in de leerpunten. Daarna verzorgde de FM Club de netwerkborrel op de beursvloer van Financial systems. Meer informatie over de FM Club? Lees verder op FM Club.

De organisatie van Financial Systems kijkt terug op een geslaagd evenement met meer dan genoeg inspiratie voor de derde editie in 2014.

Klik hier voor de foto’s van Financial Systems 2013
Klik hier voor de presentaties van Financial Systems 2013

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jeroen Otter, Product Manager, via telefoonnummer 020 – 639 0008 of per e-mail: jeroen@financial-systems.nl
 

Gerelateerde artikelen