Rudolph Donkers per 1 april CEO van Adaxio

Rudolph Donkers, voormalig CEO van Stater, wordt per 1 april benoemd tot CEO van Adaxio. In deze functie wordt Rudolph Donkers verantwoordelijk voor de verdere groei en ontwikkeling van deze recentelijk gelanceerde hypotheek servicer, die onderdeel uitmaakt van CMIS Group.

Sean Daly, Chairman & Managing Director van CMIS Group: “Ik ben zeer verheugd dat Rudolph ons bedrijf komt versterken. Met zijn kennis en ervaring op het gebied van hypotheek servicing kunnen wij  Adaxio verder ontwikkelen als flexibele servicer, gebaseerd op nieuwe technologieën. Daarbij staan de belangen van zowel onze zakelijke als particuliere klanten centraal”.

Rudolph Donkers was van december 2003 tot oktober 2011 Algemeen Directeur van Stater. In deze functie heeft hij een belangrijke rol gespeeld in het realiseren van groei van de omzet en de winst en van de stijging van het marktaandeel. Daarvoor heeft Donkers verschillende functies vervuld bij ABN AMRO op het gebied Securities, Productontwikkeling en Treasury. Van 2007 tot 2011 was hij tevens commissaris bij Solveon Incasso BV. Rudolph Donkers treedt toe tot de Board of Directors van CMIS Group.

Rudolph Donkers: “Ik kijk er naar uit om bij CMIS Group aan de slag te gaan en de nieuwe norm te bepalen voor multi-asset class servicing in de Nederlandse markt! De unieke combinatie van Adaxio en het recentelijk door CMIS Group overgenomen Welke Beheer stelt ons in staat om onze klanten een volledig palet aan diensten te bieden voor de volledige hypothecaire waardeketen.”

Met de aanstelling van Rudolph Donkers zal Peter Besuijen, Chief Commercial Officer van CMIS Group en verantwoordelijk voor de marktintroductie van Adaxio, zich weer gaan richten op de verdere ontwikkeling en realisatie van de commerciële strategie van CMIS Group. Besuijen: “Ik ben blij met de komst van Rudolph als voorman van Adaxio. Onder zijn aansturing kan Adaxio haar marktpositie verder uitbouwen. Zij levert het meest uitgebreide dienstenaanbod op de Nederlandse markt. Met de hoogste kwaliteit”.

Adaxio is een ervaren dienstverlener die een breed en flexibel assortiment services biedt voor de hypotheekmarkt. De goed opgeleide professionals van Adaxio zijn klantgericht en betrokken. Zij combineren kennis, vakmanschap en ondernemerschap in hypotheek servicing. Adaxio stelt de hoogste kwaliteitseisen aan haar mensen en diensten. Risk management en compliance zijn stevig verankerd. Zo heeft Adaxio een AFM-vergunning voor het bemiddelen in hypothecair en consumptief krediet,  heeft het bedrijf meerdere Fitch Ratings (Special Servicing RSS2-NL; Master Servicing RMS2-NL) en is Adaxio ISAE 3402 gecertificeerd.

Gerelateerde artikelen