Programma Financial Systems 2014 bekend

Op donderdag 22 mei aanstaande vindt de 3e editie van Financial Systems plaats in het Nieuwegein Business Center. Met naar verwachting ruim duizend bezoekers, dertig standhouders en tientallen seminars is Financial Systems het grootste evenement op het snijvlak van finance en IT in Nederland.
Financial Systems is een jaarlijks evenement op het snijvlak van finance en IT met financiële professionals als doelgroep. Financial Systems brengt vraag en aanbod in een inspirerende omgeving op één dag bij elkaar door middel van een vakbeurs in combinatie met een uitgebreid programma van productpresentaties, inspiratiesessies en expertsessies. Zodoende biedt Financial Systems bezoekers een compleet overzicht van de markt voor IT-toepassingen en diensten bestemd voor financiële professionals.

Diverse toonaangevende sprekers passeren de revue waaronder;
– Marco Pijnappel, Manager Controlling AFAS; 
– Erik Leene, Director Innovation Kadenza; 
– Gerard Bottemanne, ICT Account specialist GBNED; 
– Ton Tijdink Principal consultant Inspearit; 
– Andre Salomons, Directeur Smart SharePoint Solutions; 
– Fred van Eenennaam, Professor of Strategy George Washington University; 
– en vele anderen.
Financial Systems 2014 wordt geopend door Prof. Dr. Fred van Eenennaam, verbonden aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en George Washington University.
Mede namens onze hoofdsponsors – AFAS, Exact, Microsoft, Readsoft, UNIT4 en Lucanet – hopen wij u van harte te mogen verwelkomen donderdag 22 mei aanstaande in het Nieuwegein Business Center.

Gerelateerde artikelen