Presenteer uw IT oplossingen tijdens Financial Systems 2016

Bent u IT dienstverlener of leverancier of? Toon de toegevoegde waarde van uw oplossingen aan 1000 finance professionals.

Op donderdag 26 mei 2016 vindt de 5e editie van Financial Systems plaats in het NBC Congrescentrum. Financial Systems wordt jaarlijks georganiseerd en is met 1000 bezoekers Nederlands grootste event op het snijvlak van finance en IT. 
Financial Systems brengt vraag en aanbod in een inspirerende omgeving op één dag bij elkaar door middel van een vakbeurs in combinatie met een uitgebreid programma van productpresentaties, inspiratiesessies en expertsessies.
De IT beurs voor finance professionals: Financial Systems 2016
Financial Systems richt zich primair op financieel eindverantwoordelijken van bedrijven en instellingen in de bovenkant van het MKB. Dit segment herbergt circa 100 duizend bedrijven in uiteenlopende branches. Daarnaast behoren accountants en overige financiële professionals in adviserende beroepen tot de bezoekersdoelgroep. Bent u actief in de Nederlandse IT-markt en richt u zich op deze doelgroep? Dan is dit het moment om uw toegevoegde waarde te tonen!
Gelijktijdig met Financial Systems wordt dit jaar voor het eerst Accountancy Systems georganiseerd. Innovatieve accountantskantoren investeren in IT en zoeken mogelijkheden om hun processen en dienstverlening te optimaliseren. Accountancy Systems biedt accountants in een dag de kans om hun inzicht in beschikba­re tools en technologieën te actualiseren en geïnfor­meerde keuzes te maken.
 
Is uw bedrijf actief op de Nederlandse IT-markt en biedt u oplossingen op het snijvlak van finance en IT? Neem dan contact op met Jeroen Otter, E: jeroen@financial-systems.nl of M: 06-12960418
 

Gerelateerde artikelen