Presenteer uw bedrijf op Financial Systems 2014

Financial Systems wordt sinds 2011 jaarlijks georganiseerd en is met circa 1.000 bezoekers Nederlands grootste evenement op het snijvlak van finance en IT. Bent u leverancier? Toon de toegevoegde waarde van uw financiële software aan ruim 1.000 finance professionals.

Financial Systems brengt vraag en aanbod in een inspirerende omgeving op één dag bij elkaar door middel van een vakbeurs in combinatie met een uitgebreid programma van productpresentaties, inspiratiesessies en expertsessies.
De IT beurs voor financiële professionals
Financial Systems richt zich primair op financieel eindverantwoordelijken van bedrijven en instellingen in de bovenkant van het MKB. Dit segment herbergt circa 100 duizend bedrijven in uiteenlopende branches. Daarnaast behoren accountants en overige financiële professionals in adviserende beroepen tot de bezoekersdoelgroep.
Bent u actief in de Nederlandse IT-markt en richt u zich op deze doelgroep? Dan is dit het moment om uw toegevoegde waarde te tonen. Financial Systems biedt uniforme stands in de afmetingen 24 m2, 18 m2 en 12 m2. De stands worden turn-key geleverd en zijn standaard voorzien van meubilair, verlichting en elektriciteit.
Voor meer informatie over de mogelijkheden of een vrijblijvend advies kunt u contact opnemen met Jeroen Otter, Product Manager, E: jeroen@financial-systems.nl, T: 020-6390008 of M: 06-12960418.
Graag tot ziens op Financial Systems op donderdag 22 mei 2014 in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein.

Gerelateerde artikelen