Digitale ecosystemen: de toekomst van samenwerking in de financiële sector

Een podcast van Nancy Roos-Beukers (Solvinity) en Andrew Mooijman (Digital Ecosystems Institute)

De financiële sector is de afgelopen jaren goed opgeschud. Niet alleen door ontwikkelingen in de politiek, nieuwe wet- en regelgeving en verschuivingen in de markt, maar ook door snelle digitale transformatie. Tegelijkertijd zorgen FinTech start-ups voor disruptie met behulp van innovatieve technologie en nieuwe businessmodellen. Steeds geavanceerder wordende cybercriminaliteit maakt deze markt tot slot nóg complexer.

Al deze ontwikkelingen gaan sneller dan een enkele organisatie effectief aankan. Maar hoe zorg je voor toekomstbestendige samenwerking? Wat zijn de voorwaarden voor samenwerking waarin alle partijen kunnen gedijen? In deze podcast delen Nancy Roos-Beukers, CCO bij Solvinity, en Andrew Mooijman, Fintech Workgroup Lead bij het Digital Ecosystems Institute, hun visie op de toekomst van samenwerking in de financiële sector.

Beluister hier de podcast.

Wil je meer weten of verder sparren over digitale ecosystemen? Neem contact op met Nancy Roos-Beukers via nancy.roos@solvinity.com of kijk op solvinity.com.

Gerelateerde artikelen