PLTFRM met marktplaats voor IT-diensten

PLTFRM lanceert vandaag haar verticale B2B marktplaats, waarmee het bedrijf de vraag naar en het aanbod van IT-diensten bij elkaar brengt.

PLTFRM speelt in op de huidige ‘verticale marktplaats trend’ en ontsluit met haar online marktplaats het grootste aanbod van ‘IT as a Service’ dienstverlening, geleverd door een netwerk van grotendeels Nederlandse dienstverleners die koploper zijn in hun vakgebied of specialisme.

Op een verticale marktplaats worden vraag en aanbod binnen een specifieke niche verbonden en samengevoegd op één platform. Het resultaat hiervan is enerzijds een klantervaring die veel meer vereenvoudigd is. Anderzijds krijgen zowel opkomende als gevestigde bedrijven en leveranciers meer zichtbaarheid en de kans om met nieuwe klanten in contact te komen. Op de online marktplaats van PLTFRM worden IT-diensten zoals cloud, security, circulaire IT en software development aangeboden.

De oprichters van PLTFRM, Jasper Fioole, Sander Ellerman en Rolf van Anholt, startten in 2020 met de bouw van hun online portalen. Hierbij stonden het inzetten van ‘as a Service’ diensten en het gebruik van het eigen leveringsmodel voorop. Alle software draait in de cloud en door de inzet van haar eigen partners voor onder andere product ownership, PR en security, is de startup in rap tempo opgetuigd.

Onder andere Sentia, It’s Value, Uniserver en Duppal maken onderdeel uit van het reeds 50 partners tellende netwerk van PLTFRM, waarmee het bedrijf zo’n 150 verschillende diensten kan leveren. PLTFRM biedt hiermee een alternatief voor traditionele IT-outsourcing bij één enkele leverancier. Voor het einde van 2021 wilt het bedrijf haar partner netwerk uitbreiden en een breed klantenportfolio hebben.

Gerelateerde artikelen