Ordina versterkt Raad van Bestuur met CFO Jolanda Poots-Bijl

De Raad van Commissarissen van Ordina N.V. benoemt mevrouw drs. Jolanda Poots-Bijl RC (43) per 1 april 2013 tot CFO en lid van de Raad van Bestuur. Zij was tot voor kort CFO bij bouwbedrijf VolkerWessels en daarvoor bij Prorail.

De ondernemingsraad van Ordina heeft positief advies uitgebracht over de benoeming van Jolanda Poots-Bijl. Bart de Jong treedt per 1 juni 2013 terug als statutair bestuurder en CFO van de onderneming, waarna hij tot 1 september aanstaande als adviseur aan Ordina verbonden zal blijven.

Johan van der Werf, voorzitter Raad van Commissarissen van Ordina: “Wij zijn verheugd dat Jolanda ons komt versterken. Zij beschikt over het juiste profiel om samen met Stépan Breedveld Ordina te leiden. De turnaround die gericht is op verdere winstverbetering en groei zal met kracht worden voortgezet.”

Jolanda Poots-Bijl was tot voor kort CFO bij bouwbedrijf VolkerWessels en daarvoor financieel eindverantwoordelijk bij Connexxion en ProRail. Daarnaast is zij momenteel lid van de Raad van Commissarissen van de Gasunie.

Gerelateerde artikelen