Ontmoet de robot financial tijdens Financial Systems

In het nieuws: Google computer verslaat wereldkampioen Go. Met overtuigende cijfers en zeer creatief spel. What's next?

De voorspelling is dat computers de komende honderd jaar dankzij kunstmatige intelligentie slimmer worden dan mensen. En dat de computer dankzij robotica en zelflerende software steeds meer taken van ons gaat overnemen. Ook uw taken. Een robot kan sneller patronen herkennen, laat zich niet afleiden en gaat secuurder te werk. De perfecte accountant is een robot!

U werkt binnenkort samen met een robot
De robot revolutie is begonnen, robots maaien ons gras en stofzuigen ons huis. Ze staan de chirurg bij in de operatiekamer en rijden rond op Mars. Fascinerende ontwikkelingen die ons allemaal zullen raken en die enorme gevolgen hebben voor de wijze waarop we werken. 
Finance en accountancy zullen daarin zeker niet achterblijven.
U kunt op 26 mei a.s. tijdens de opening van Financial Systems getuige zijn van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van robotica. Tijdens een verrassende presentatie leert u hoe robotica onze toekomst gaat bepalen. Schrijf u vandaag nog in en ontmoet de robot waarmee u binnenkort uw kantoor deelt.

Mis het niet – schrijf u direct GRATIS in 
Naast onze robot demonstratie kunt u profiteren van een rijk gevuld programma en een compleet overzicht van de beste en meest succesvolle IT oplossingen en diensten bestemd voor Financials. Toonaangevende leveranciers tonen u de meest innovatieve oplossingen op het gebied van boekhoudsystemen tot payment solutions, van BI-tools tot dashboard, van procesautomatisering tot planningstools, van consolidatiesystemen tot rapportagetools. Alle trends en ontwikkelingen die relevant zijn voor finance professionals komen aan bod.
Tijdens Financial Systems bespreken we de trends en ontwikkelingen die de praktijk van de financial drastisch zullen veranderen en die nieuwe kansen bieden om meer waarde te leveren voor uw organisatie. We verwelkomen u graag op donderdag 26 mei 2016 in het NBC Congrescentrum.
—-
Slimmer werken en succesvoller worden met IT? Op zoek naar innovatieve financiële software? Kom dan naar dé jaarlijkse IT beurs voor financiële professionals. Ontmoet de beste softwareleveranciers en 1.000 financiële vakgenoten. Bezoek op donderdag 26 mei 2016 Financial Systems. Schrijf u gratis in.
Gerelateerde artikelen