Meer grip krijgen en houden op de zaak

Integratie, integratie, integratie. Dat is wat bedrijven efficiënter en dus sterker maakt. Het probleem is dat ondernemen steeds gecompliceerder wordt. Zo wordt er vandaag de dag steeds meer gevraagd van de financiële functies en financials van ondernemingen en organisaties.

Partnerbijdrage van:

AFAS is exposant op Financial Systems 2018. Alle finance professionals zijn welkom. Bekijk hier het programma en meld u hier gratis aan met code FSB410. 

“Rapportages en analyses moeten sneller beschikbaar zijn en men heeft te maken met certificerende instanties. Bovendien wordt de accountantscontrole steeds zwaarder. Hier komen de bedrijfsdoelstellingen nog eens een keer bovenop. De vraag is dan ook: Hoe houd je grip op de zaak?” vertelt Marco Pijnappel, Controller bij AFAS Software. Hij zal hier om 13.30 uur dieper op ingaan. Tevens deelt hij zijn gouden tips zodat bedrijven meer grip kunnen krijgen op hun interne financiële processen en deze beter te stroomlijnen.

Het is overigens zo dat steeds meer ondernemingen in Nederland zich realiseren dat het betreffende de efficiëntie allemaal veel beter en anders kan. “Iedereen is zich er sterk van bewust is dat het registrerende karakter van de financiële afdeling niet meer van deze tijd is”, zegt Pijnappel. 

Er is wat dat betreft oneindig veel tooling beschikbaar om ervoor te zorgen dat er met minder mensen meer werk sneller verzet kan worden, zegt hij. “Bij AFAS zijn we fantastisch bezig om bedrijven hiermee helpen. Een voorbeeld hiervan is dat we nu ook de inkoop volledig hebben geïntegreerd met finance, volledig ondersteund met workflows, en dashboards om vooruit te kijken: manage de uitkomst!”

Als familiebedrijf ontwikkelt AFAS Software softwareproducten voor de zakelijke en consumentenmarkt. Het bedrijf werd in 1996 opgericht. Naast een hoofdkantoor in Leusden heeft AFAS vestigingen op Curaçao en Aruba, en in België. Voor meer info: www.afas.nl

Gerelateerde artikelen