Outsourcen financiële administratie

Het leven van de CFO ontzorgen en makkelijker maken, daar zorgen wij voor!

De experts van De Ondernemingswaarde denken met de Financieel Directeur mee. Wij ondersteunen op het gebied van strategie, finance en organisatieverbetering , waarbij wij ook de administratie (desgewenst) uit handen kunnen nemen.

De Ondernemingswaarde ondersteunt in het behalen van de gestelde organisatiedoelen (KPI’s). “Valkuilen maken we inzichtelijk en in een lerende organisatie moeten resultaten altijd meetbaar zijn. Dat is belangrijk omdat de organisatie investeert in het oplossen van een probleem en zij dan ook wil weten wat het rendement is. Dat kan een financieel rendement zijn, maar bijvoorbeeld ook het optimaliseren van de organisatie.”

ONZE KRACHT

  • Part-time ondersteuning op bedrijfslocatie
  • Realtime inzicht in financiële data
  • Verzorgen volledige of gedeeltelijke administratie
  • Pragmatische professionals die het vak verstaan
  • Strategisch meedenken in de organisatiebehoefte.

Anne van de Brand, Directie BAM Vermeer
“ Wij zien administratie als een bijzaak. Door dit uit te besteden aan De Ondernemingswaarde maken wij ons hierover geen zorgen en kunnen wij ons focussen op de kernactiviteiten van de onderneming. Continuïteit is voor administratie erg belangrijk. Voorheen stagneerde de administratie in de vakantieperiode. Dankzij De Ondernemingswaarde loopt dit nu gewoon door. De werkwijze van De Ondernemingswaarde is duidelijk en kritisch en ze nemen geen blad voor de mond. Soms lastig voor ons maar dit zorgt er wel voor dat we on track blijven.”

Jolanda van der Heijden , Junior Bedrijfsadviseur De Ondernemingswaard
“Door snel te schakelen en door goed te luisteren naar de wensen van de klant, probeer ik snel te doorgronden waarmee ik de organisatie het beste kan ondersteunen. Ik hou van een gestructureerde aanpak en heb een passie voor organiseren en plannen. Ik ga voor klanten de administratie voeren, waarbij het van belang is om hen volledig te ontzorgen op dit gebied. Procesverbetering en efficiency in de administratieve processen bij diverse mooie bedrijven gerealiseerd.”

Wij kijken altijd verder dan de ‘droge’ cijfers. “Onze horizon is een stuk breder dan de jaarrekening of het opstellen van de maandcijfers. Hoe is een bedrijf georganiseerd? Wat is de marktpositie? Welke marketingactiviteiten zet het bedrijf in? Met welk beoogd verdienmodel? Welke kansen en valkuilen onderscheiden we? Op basis daarvan ondersteunen wij de CFO daar waar het nodig is.

Dit artikel wordt u aangeboden door:

Gerelateerde artikelen