Hans van Gool per 1 januari 2015 nieuwe CFO van ARAG

Rechtsbijstandverzekeraar en juridisch dienstverlener ARAG heeft een nieuwe CFO, Hans van Gool. Hans is een ervaren, internationaal georiënteerde professional en gaat deel uitmaken van het managementteam van ARAG.

Finance & Controlling, Risk Management & Auditing, Acturial & Calculation, B.I. & Reporting, Quality & Rentability en ICT zijn de aandachtsgebieden voor Van Gool. “Het is een uitdagende functie, waarin Hans met zijn ruime (internationale) ervaring prima tot zijn recht komt. Wij zien in Hans een aanwinst voor ons managementteam en verheugen ons op een vruchtbare samenwerking”, aldus Marc van Erven, CEO van ARAG.
De 43-jarige Hans van Gool komt over van Propertize waar hij de functie van directeur Finance & Control vervulde. Daarvoor heeft hij gewerkt bij SNS Reaal, Atradius en Ernst & Young. Van Gool: “De verzekeringsbranche bevindt zich in een transitiefase. Bij ARAG wordt innovatie goed opgepakt. De klant staat hier echt centraal en dat merk je aan de kwaliteit van de dienstverlening. Dat zijn mooie uitgangspunten waaraan ik graag wil bijdragen.”

Gerelateerde artikelen