Gieskens Spreekt!

Jean Gieskens, de vermaarde credit-, cash- en treasury expert, geeft op donderdag 26 mei een exclusief gastcollege aan de bezoekers van de Financial Systems Beurs. Jean praat de bezoekers bij over de impact van disruptieve inovaties op de wijze waarop we onze businessmodellen vormgeven.

Is ICT nog dienstbaar aan de bedrijfsstrategie en hoe blijven financials in control? Naast theorie zullen deelnemers worden bijgepraat over de wijze waarop financiële professionals sturing kunnen geven aan ICT innovaties. 
 
Jean treedt met grote regelmaat op als spreker op congressen en als gastdocent voor diverse universiteiten en hogescholen. Daarnaast publiceert hij in diverse vakbladen.  
 
Het thema van de lezing past naadloos bij de Financial Systems Beurs waar een compleet overzicht wordt gepresenteerd van de beste en meest succesvolle IT oplossingen voor financiële professionals. Alle trends en ontwikkelingen die relevant zijn voor finance professionals komen aan bod. Naast de beurs kunnen deelnemers hun voordeel doen met een sterk inhoudelijk programma, workshops, lezingen en pitches. 

Slimmer werken en succesvoller worden met IT? Op zoek naar innovatieve financiële software? Kom dan naar dé jaarlijkse IT beurs voor financiële professionals. Ontmoet de beste softwareleveranciers en 1.000 financiële vakgenoten. Bezoek op donderdag 26 mei 2016 Financial Systems. Bekijk het programma op Financial-Systems.nl

Gerelateerde artikelen