Financial Systems blijft groeien

Op donderdag 26 mei vindt de vijfde editie van Financial Systems plaats, met duizend bezoekers Nederlands grootste evenement op het snijvlak van finance en IT.

Tegelijk met Financial Systems wordt in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein de eerste editie van Accountancy Systems gehouden, een nieuw event op het snijvlak van accountancy & IT.
De organisatie van beide events ligt flink op stoom en softwareleveranciers en ICT-dienstverleners haken massaal aan als partner van Financial Systems en Accountancy Systems.
Partners die zich hebben aangesloten bij Accountancy Systems en Financial Systems zijn onder andere Exact, CaseWare, Solipsis, AFAS, Visma, Twinfield, MUIS, Elvy, Inventive ERP Software, Cashbook Limited, LucaNet Benelux, SlimPay, AxiomEPM, Dynatos, Double Paid, SOA People, KING Software, Refine-IT, Pro Management Software, YUKI, Comandi Business Solutions, go2UBL, Nmbrs, Assistance Software, Dapas Software, Fondo en Veeam.
 
Financial Systems
Financial Systems biedt een compleet overzicht van de beste en meest succesvolle IT-oplossingen en diensten bestemd voor financiële professionals. Ruim 40 leveranciers tonen innovatieve tools op het gebied van boekhoudsystemen tot payment solutions, van BI-tools tot dashboard, van procesautomatisering tot planningstools, van consolidatiesystemen tot rapportagetools. Alle trends en ontwikkelingen die relevant zijn voor finance professionals komen aan bod.

Gerelateerde artikelen