Financial Systems 2016: Met technologie meer waarde, meer klanten en meer winst

Financial Systems biedt een compleet overzicht van de beste en meest succesvolle IT oplossingen en diensten bestemd voor financiële professionals. IT leveranciers kiezen Financial Systems als belangrijkste platform.

Op donderdag 26 mei vindt de vijfde editie van Financial Systems plaats, met duizend bezoekers Nederlands grootste evenement op het snijvlak van finance en IT. Tegelijk met Financial Systems wordt in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein de eerste editie van Accountancy Systems gehouden, een nieuw event op het snijvlak van accountancy & IT. 
 
De organisatie van beide events ligt flink op stoom en softwareleveranciers en ICT-dienstverleners haken massaal aan als partner van Financial Systems en Accountancy Systems. 
Partners die zich hebben aangesloten bij Accountancy Systems en Financial Systems zijn onder andere Exact, CaseWare, Solipsis, AFAS, Visma, Twinfield, MUIS, Elvy, Inventive ERP Software, Cashbook Limited, LucaNet Benelux, SlimPay, AxiomEPM, Dynatos, Double Paid, SOA People, KING Software, Refine-IT, Pro Management Software, YUKI, Comandi Business Solutions, GO2UBL en Veeam.
Financial Systems
Financial Systems biedt een compleet overzicht van de beste en meest succesvolle IT-oplossingen en diensten bestemd voor financiële professionals. Ruim 40 leveranciers tonen innovatieve tools op het gebied van boekhoudsystemen tot payment solutions, van BI-tools tot dashboard, van procesautomatisering tot planningstools, van consolidatiesystemen tot rapportagetools. Alle trends en ontwikkelingen die relevant zijn voor finance professionals komen aan bod.
 
 
Accountancy Systems
Tegelijk met Financial Systems vindt op 26 mei de eerste editie van Accountancy Systems plaats. Accountancy Systems biedt een compleet overzicht van innovatieve IT-oplossingen en IT-diensten bestemd voor accountants. Ruim 30 toonaangevende leveranciers tonen software en tools op het gebied van scannen/herkennen, klantportals en dashboards, cloud, mobile, analytics, reporting, SBR etc. Tijdens Accountancy Systems worden de trends en ontwikkelingen besproken die de accountantspraktijk drastisch zullen veranderen en die nieuwe kansen bieden om meer waarde te leveren aan uw klanten.
Gerelateerde artikelen