Filmverslag Financial Systems 2016 – Grote impact exponentiele technologie op finance functie

Bekijk het uitgebreide filmverslag van de vijfde editie van Financial Systems op donderdag 26 mei 2016 in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein.

Financial Systems wordt sinds 2011 jaarlijks georganiseerd en is met ruim duizend bezoekers Nederlands grootste evenement op het snijvlak van finance en IT. Financial Systems brengt vraag en aanbod in een inspirerende omgeving op één dag bij elkaar door middel van een vakbeurs in combinatie met een zeer uitgebreid programma van productpresentaties, inspiratiesessies en expertsessies.
 
Financial Systems richt zich primair op financieel eindverantwoordelijken zoals financieel directeuren, financieel managers en controllers werkzaam bij bedrijven en instellingen in de bovenkant van het MKB. Dit segment herbergt circa 100 duizend bedrijven in uiteenlopende branches. Daarnaast behoren accountantskantoren tot de bezoekersdoelgroep.
 
Bekijk hieronder het uitgebreide filmverslag, de foto's en de presentaties van Financial Systems 2016:
 
De volgende editie van Financial Systems wordt gehouden op donderdag 18 mei 2017 in het NBC Congrescentrum. Vanaf augustus kunt u zich als bezoeker aanmelden via Financial-Systems.nl.
 
Heeft u interesse om uw bedrijf te presenteren op Financial Systems 2017 aan meer dan 1.000 bezoekers?
 
Neem contact op met Jeroen Otter, Sales Manager, T: 06-12960418
 

Gerelateerde artikelen