“Steeds meer focussen op de uitzonderingen”

Als het gaat om de toekomst van het Nederlandse bedrijfsleven, dan staat de digitalisering en automatisering van processen centraal.

Partnerbijdrage van:

Waar in het verleden de nadruk vooral lag op de automatisering van repeterende handelingen, zorgt gespecialiseerde software ervoor dat dit efficiënter wordt, zodat men zich kan focussen op de uitzonderingen. Dit spaart tijd en geld uit!

Jaren geleden al is Softwarebedrijf Elvy begonnen met de ontwikkeling van producten om allerlei repeterende handelingen binnen een organisatie te automatiseren. “Onze oplossingen stellen de gebruiker in staat om zich uitsluitend te focussen op de uitzonderingen binnen deze processen”, vertelt commercieel manager Vincent Buijs.

Met de opkomst van de e-factuur is dit binnen ons segment steeds beter te realiseren. “Ons populairste product is op dit moment Elvy Factuurverwerking. Deze oplossing integreert real-time in de financiële software van een organisatie en zorgt ervoor dat alle binnenkomende kosten- en goederenfacturen (papier, PDF, XML/UBL) op de juiste manier worden geboekt, gearchiveerd, goed gekeurd, en uiteindelijk betaald”, vertelt Buijs. “Daarnaast is Elvy Factuurverwerking eenvoudig inzetbaar en gebruikersvriendelijk en het biedt vergaande automatiseringsmogelijkheden.”

Het klantenbestand van Elvy is de afgelopen jaren dan ook flink gegroeid. Dat neemt niet weg dat het bedrijf voortdurend bezig is met het ontwikkelen van nieuwe, relevante diensten en producten. “Ons doel is om voor onze relaties telkens de best passende software-oplossing te zijn, nu en in de toekomst,” zegt Buijs.

Hij verwacht op Financial Systems dan ook veel bedrijven te spreken die de volgende stap in hun automatisering willen zetten. “We willen graag ons steentje daaraan bijdragen!”

Elvy levert software voor de automatisering en digitalisering voor financiële processen binnen een organisatie, met factuurverwerking als core business. 

Voor meer info: www.elvy.nl

Gerelateerde artikelen