Bezoek Nederlands grootste event op het snijvlak van Finance en IT

Op donderdag 21 mei aanstaande wordt de 4e editie van Financial Systems gehouden in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein, Nederlands grootste evenement op het snijvlak van Finance en IT. Er staan al ruim 800 financiële professionals als bezoeker ingeschreven. U komt toch ook?

Ontmoet de meest innovatieve softwareleveranciers van Nederland
Financial Systems op donderdag 21 mei 2015 in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein biedt een compleet overzicht van de Nederlandse markt voor IT-toepassingen en diensten bestemd voor financiële professionals. Toonaangevende softwareleveranciers tonen oplossingen op het gebied van:
– Tax, accounting en compliance
– Control, reporting en analyse
– Budgettering en forecasting
– Treasury en Cash Management
– Digitalisering van financiële processen en data
– Actualiteiten: Mobile, Cloud, Big Data
Ook zijn er dienstverleners aanwezig op het gebied van IT-consultancy, detachering, werving en selectie. U ziet in korte tijd wat er in de markt speelt en kunt snel een goede vergelijking maken tussen de verschillende aanbieders. Bent u op zoek naar direct toepasbare kennis? In een uitgebreid programma praten diverse topsprekers u bij over de laatste trends op het snijvlak van finance en IT.
___________________________________________________________________________________________________
Bent u op zoek naar innovatieve financiële software? Kom donderdag 21 mei 2015 naar dé jaarlijkse IT beurs voor financiële professionals:
Ontmoet ruim 30 toonaangevende IT leveranciers en honderden finance professionals op één dag
Compleet overzicht van de Nederlandse markt voor financiële software
Doorlopend programma van expertsessies en productpresentaties
Gratis entree voor de doelgroep. 

Meld hier direct gratis aan

__________________________________________________________________________________________________
Presenteer uw software op Financial Systems 2015
Er zijn nog diverse mogelijkheden om uw organisatie te profileren tijdens Financial Systems op 21 mei in het NBC Congrescentrum. Financial Systems wordt sinds 2011 jaarlijks georganiseerd en is met circa 1.000 bezoekers Nederlands grootste evenement op het snijvlak van finance en IT.
Financial Systems brengt vraag en aanbod in een inspirerende omgeving op één dag bij elkaar door middel van een vakbeurs in combinatie met een uitgebreid programma van productpresentaties, inspiratiesessies en expertsessies.
Financial Systems richt zich primair op financieel eindverantwoordelijken van bedrijven en instellingen in de bovenkant van het MKB. Dit segment herbergt circa 100 duizend bedrijven in uiteenlopende branches. Daarnaast richt Financial Systems zich op innovatieve accountantskantoren.
Onder andere de volgende toonaangevende  leveranciers hebben zich al aangemeld:
AFAS, Axiom EPM Nederland, BIZON, Caseware, Creditsafe, Elvy, eVerbinding, Exact, Go2UBL, IT-Matchmaker, LucaNet, MUIS Software, Newbase, Nmbrs, Planning Company, Raposa,
Refine-IT, Solipsis, Speedbooks Software, Twinfield, Unit4, Visionplanner en Visma
Bent u actief in de Nederlandse IT-markt en richt u zich op deze doelgroep? Dan is dit het moment om uw toegevoegde waarde te tonen. Download hieronder de benodigde informatie:
 
Voor nader overleg over de mogelijkheden of een vrijblijvend advies, kunt u contact opnemen met Jeroen Otter, Product Manager, E: jeroen@financial-systems.nl, M: 06-12960418
Graag tot ziens op Financial Systems 2015.
Bron: financial-systems.nl
 

Gerelateerde artikelen