9 innovatieve en klantgerichte kantoren dringen door tot finale Accountancy Awards

Op 26 mei in Nieuwegein tijdens de beurzen Financial Systems en Accountancy Systems vindt de prijsuitreiking plaats van de Nationale Accountancy Awards. Wat doen de beste kantoren van Nederland anders en beter?

De beste accountants- en administratiekantoren bieden meer kwaliteit, werken met de nieuwste technologieën en leveren meer waarde. Zij boeken verbluffende resultaten voor ondernemers en maken organisaties direct succesvol.
Op de beurzen Financial Systems en Accountancy Systems hoort u niet alleen wie de winnaars zijn, maar krijgt u ook praktische voorbeelden, inspiratie en een compleet overzicht van de beste en meest succesvolle IT-oplossingen en diensten voor financiële professionals. Ontdek de beste oplossingen op het gebied van financieel management, accounting, scannen/herkennen, dashboards, cloud computing, mobile, reporting, analytics en meer.
Ruim 1 op de 3 financieel managers gaat binnen twee jaar op zoek naar een nieuwe accountant. 36 procent, geeft aan dat het waarschijnlijk of zeer waarschijnlijk is dat zij binnen twee jaar op zoek gaan naar een nieuwe accountant. 16 procent weet het nog niet en 48 procent denkt dat het onwaarschijnlijk is. Dat blijkt uit het Nationale Accountancy Onderzoek 2016 dat is uitgevoerd als onderdeel van de Accountancy Awards.
Het doel van de Accountancy Awards is om klantgerichte en innovatieve kantoren in de spotlights te zetten en erkenning te geven aan het werk dat ze doen. Het doel is niet om wetenschappelijk te bewijzen wie het beste kantoor is. Het juryproces is gebaseerd op de individuele inzichten van de jury en stemmen van klanten van de accountantskantoren.
De volgende finalisten presenteren zich:
Categorie <10 medewerkers 11.00 – 12.15 in de Event Hall
BD Accountancy – Trudy Dam
EasyZZP – Rodney Pikaar
Top Accountancy – Maike Mennen
Categorie 10-100 medewerkers 13.00 – 14.15 in de Event Hall
IBEO – Sjoerd Heijmans
MONI – Harold Klein Swormink RA
Thinq – Gerben de Wit
Categorie >100 medewerkers 15.00 – 16.15 in de Event Hall
Alfa Accountants – Marco Vermin
Countus Accountants – Bob Seeman
Koenen en Co – Nico van Knippenberg
De prijsuitreiking zal plaatsvinden om 16.30. Meld u aan.
 
 
 
Nota bene: om 12.30 op 26 mei 2016 in Nieuwegein wordt onder de aanwezige leden van AccountantWeek een reis naar Dubai verloot.

Gerelateerde artikelen