5 redenen om @finman_nl (Financieel Management) te volgen op Twitter

Kennis is macht. En in het concurrerende informatietijdperk waarin we leven is het van groot belang om direct op de hoogte te zijn van het laatste nieuws op uw vakgebied. Twitter is hiervoor ideaal. Door @finman_nl (Financieel Management) te volgen bent u als eerste op de hoogte van al het relevante (carrière)nieuws, vacatures en vakinformatie.

5 redenen om @fin_man te volgen op Twitter:

1. Direct op de hoogte van interessante content
Is er op FM.nl een fantastische en unieke checklist over risicomanagement geplaatst? Via uw Twitter account krijgt u direct de link op uw PC-, tablet- of smartphone-scherm, en heeft u dus altijd en overal toegang tot onmisbare vakinformatie.

2. Mis nooit meer belangrijk financieel nieuws
Via Twitter heeft u altijd een overzicht van alle gepubliceerde nieuwsberichten. U kunt dus in no time de titels scannen en wanneer er iets voor u bij zit, doorklikken naar het volledige bericht op de site.

3. Nieuwe Finance.nl vacatures direct op het netvlies
@finman_nl publiceert iedere nieuwe vacature van zustersite Finance.nl, de grootste vacaturesite voor finance professional, direct op Twitter. Wellicht zit uw droombaan er ook tussen en kunt u direct solliciteren.

4. Vergroot uw netwerk
Door Tweets van @finman_nl te retweeten, maakt u kenbaar aan potentiële volgers naar welke onderwerpen uw interesse uitgaat. U kunt ook via de met hashtag (#) gemarkeerde thema’s gemakkelijk zoeken naar vakgenoten die dezelfde interesse(s) hebben als u. Als u ze dan volgt, zullen zij u ongetwijfeld terugvolgen.

5. Blijf op de hoogte van benoemingen en functiewisselingen
Heeft u oude collega of studiegenoot een nieuwe baan? Op de @finman_nl Twitter account komen regelmatig personalia berichten voorbij. Ook volgt u welke interviews uit de finance community op FM.nl gepubliceerd zijn.

Nog niet op Twitter? In 5 minuten bent u aangemeld
– Ga naar www.twitter.com en maak een account aan. Dit kost u slechts een paar minuten. (Als u al wel een Twitter account heeft vind u hier de finman_nl account).  
– Ga vervolgens naar ‘find people’ en type in: finman_nl. Druk op ‘follow’. U volgt nu Financieel Management op Twitter.
– Op uw smart Phone kunt u vervolgens gratis Twitter downloaden via de appstore. U ben nu met een druk op de knop direct op de hoogte van het laatste financiele nieuws en de laatste vacatures.

Gerelateerde artikelen