De kracht van zelfstandig en samen

4CEE is een ‘one-stop-shop’ voor software voor financieel administratieve processen.

4cee-softwareontwikkelaar-financieel-administratieve-processen

Elke organisatie heeft te maken met administratieve processen. Processen die nou eenmaal verplicht zijn, maar die door toenemende wet- en regelgeving een steeds grotere last worden die jaarlijks toeneemt.

Als softwareontwikkelaar zetten wij ons al jaren in op het automatiseren en optimaliseren van purchase to pay processen. In die jaren hebben wij ook gezien dat er vele aanverwante processen zijn waar organisaties nog veel tijd aan kwijt zijn. Denk bijvoorbeeld aan boekhouding, creditmanagement, contracten ondertekenen, gegevensuitwisseling en vele andere handmatige en repeterende administratieve handelingen. Processen waar je veel tijd aan kwijt bent, maar eigenlijk geen tijd aan kwijt wil zijn!

Focus op wat er toe doet
Zou het niet mooi zijn als ál deze processen geautomatiseerd werden? Zodat de mensen binnen je organisatie zich kunnen focussen op wat er écht toe doet? Dat is nou precies waarom Easy Systems onderdeel uitmaakt van 4CEE. Om organisaties te ondersteunen in het automatiseren van ál hun administratieve backoffice processen.

4CEE is namelijk een groep specialistische IT-bedrijven die samen softwareoplossingen aanbieden voor het automatiseren en optimaliseren van alle financieel administratieve processen. Een zogenaamde ‘one-stop-shop’ waar je naast oplossingen voor het purchase to pay proces ook voor aanverwante processen terecht kunt. Als groep trekken we samen op, ieder vanuit onze eigen kracht, maar samen excelleren we om voor klanten administratieve lasten substantieel omlaag te brengen en zo het kantoor van de toekomst te realiseren.

Het kantoor van de toekomst
Hoe ziet dat kantoor van de toekomst er dan uit? Neem bijvoorbeeld één van onze klanten. Met hun boekhoudpakket van Unit4 waren zij al jarenlang klant bij Diesis (o.a. gespecialiseerd in consultancy en beheer van Unit4 omgevingen). Vervolgens gestart met het automatiseren van het factuurverwerkingsproces (met de oplossing van Easy Systems) i.c.m. Unit4, wat later uitgebreid werd met contractmanagement. Op zichzelf al een hele mooie geïntegreerde oplossing, maar het is toch gek om je gedigitaliseerde contracten vervolgens uit te moeten printen, met een pen een handtekening te zetten en het contract vervolgens weer te scannen en op te slaan. Hier kwam digitaal ondertekenen goed van pas, een oplossing van zusterbedrijf Stiply en naadloos te integreren in onze oplossingen.

Blijven innoveren
De stappen die deze organisatie inmiddels had gezet inspireerden om de automatisering een nog verdere impuls te geven. Blijven innoveren was het idee en die impuls was de aanleiding om in gesprek te gaan met Coforce, nóg een lid van onze groep en gespecialiseerd in software robots. Verschillende repeterende processen werden aangepakt met robots om werkdruk en routinewerk te verminderen. Zoals het automatiseren van de onboarding van nieuwe medewerkers of om kredietaanvragen af te handelen.

Deze klant is hard op weg om het kantoor van de toekomst te creëren, bijgestaan door inmiddels vier bedrijven binnen onze groep, met het gemak van één aanspreekpunt en met de expertise van alle organisaties erachter. Dat is de kracht van zelfstandig én samen.

Lees meer over 4CEE.

Gerelateerde artikelen