Zenvoices helpt gebruikers King en Exact Online

Zenvoices laat inkoopfacturen automatisch matchen met bestellingen en magazijnontvangsten.

Zenvoices heeft het voor King en Exact Online gebruikers mogelijk gemaakt om inkoopfacturen automatisch te matchen met bestellingen en magazijnontvangsten, de verwerking van deze facturen te automatiseren en bij afwijkingen een afhandelingsproces op te starten. Met het verwerken van goederen- en logistieke facturen levert Zenvoices nu ook een bijdrage aan 'purchase-to-pay' processen.

In lijn met de werkwijze van Zenvoices is voor de ontwikkeling intensief samengewerkt met gebruikers en partners. Vanuit hun expertise met inkoopprocessen is zo in slechts enkele maanden een complete oplossing voor het automatisch controleren van inkoopfacturen met bijbehorende magazijnontvangsten en bestellingen vormgegeven. Ook is er veel
aandacht voor de afhandeling van uitzonderingen, iets waar de testgebruikers veel waardevolle feedback voor hebben gegeven.

Ingelezen inkoopfacturen worden automatisch gematched met bestellingen en magazijnontvangsten uit het gekoppelde boekhoud- of ERP-pakket. Eventuele afwijkingen op bijvoorbeeld prijs of aantal worden automatisch gedetecteerd. Correcte facturen kunnen volledig automatisch geboekt worden. Ook bij deze oplossing biedt Zenvoices de mogelijkheid om zelf te bepalen in hoeverre men automatische beoordeling en verwerking wil doorvoeren.

(bron: Zenvoices)

Gerelateerde artikelen